Druhy činností

Ako otvoriť opravu domácich spotrebičov

Ako otvoriť opravu domácich spotrebičov

Video: Strojasmalt servis - oprava práčky, oprava chladničky a sušičky, oprava bojlera Banská Bystrica 2024, Júl

Video: Strojasmalt servis - oprava práčky, oprava chladničky a sušičky, oprava bojlera Banská Bystrica 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti je nerentabilné opraviť zlomenú vec: zariadenie sa rýchlo stáva zastaraným a dokonca aj s veľkou túžbou opraviť váš obľúbený televízor, ktorý verne slúžil už mnoho rokov, nefunguje kvôli nedostatku potrebných náhradných dielov. Ziskovosť opravárenského podniku sa dosahuje údržbou tak dlho používaného zariadenia, ako sú chladničky a práčky.

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa na daňovom úrade ako fyzická osoba podnikateľ alebo právnická osoba. Ako druh činnosti v príslušných dokumentoch uveďte: oprava domácich spotrebičov a iného vybavenia. Tento druh činnosti podľa spolkového zákona „o udeľovaní licencií na určité druhy činností“ sa nevzťahuje na činnosti s povolením, čo uľahčuje postup registrácie.

2

Rozhodnite sa pre prácu. Prenájom priestorov v nákupných centrách a pri veľkých obchodoch so špecializáciou na predaj domácich spotrebičov bude drahý. Pre začiatočníkov si môžete prenajať malú miestnosť na prijímanie objednávok a opravy doma. Môžete usporiadať celú rodinu za sebou. Nevýhodou tejto možnosti je to, že doba opravy sa v dôsledku dodávky predlžuje.

3

Ak si najmete remeselníkov, potom s cieľom optimalizovať pracovný postup musí každý z nich opraviť určitý typ vybavenia. Takéto veľké výdavky, ktoré vzniknú pri otvorení opravárenskej organizácie, napríklad náklady na náradie a vybavenie, sa dajú znížiť, ak si najmete majstra, ktorý má vlastné náradie.

4

Ak hovoríme o veľkom meradle v spolupráci s výrobcom zariadenia, na uzavretie zmluvy o poskytovaní služieb s ním bude potrebné mať zberné miesto, kompletný opravárenský servis a vozidlá na prepravu veľkého zariadenia. Pri tejto možnosti je miera zisku aj nákladov veľmi veľká.

5

Investovaním ďalších peňazí do reklamy, podpísaním zmluvy s call centrom a získaním nezabudnuteľného telefónneho čísla zvýšite tok zákazníkov. Vytvorením siete niekoľkých dodávateľov môžete dosiahnuť rýchlu logistiku pri objednávaní náhradných dielov, a tým skrátiť dobu opravy, úspešne konkurovať iným podobným organizáciám.

Odporúčaná