Druhy činností

Ako otvoriť servisné stredisko

Ako otvoriť servisné stredisko

Video: How to CLEAN PS4 and FIX PS4 LOUD FAN! (EASY METHOD)(2019) 2024, Júl

Video: How to CLEAN PS4 and FIX PS4 LOUD FAN! (EASY METHOD)(2019) 2024, Júl
Anonim

Servisné stredisko na opravu obuvi vo veľkých mestách sa môže stať alternatívou k známym „remeselníckym“ dielňam, v ktorých jedna osoba pracuje. Takýto podnik v oblasti spotrebiteľských služieb nevyžaduje veľmi veľký počiatočný kapitál a jeho organizácia je pomerne jednoduchá.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory v obytnej štvrti mesta (30 - 50 metrov štvorcových);

  • - súprava strojov na opravu obuvi;

  • - uzatvára zmluvy s niekoľkými dodávateľmi spotrebného materiálu;

  • - príjemca rozkazov a dvaja majitelia obuvi;

  • webová stránka vašej inštitúcie na internete.

Návod na použitie

1

Vypočítajte si, koľko miesta budete potrebovať na prijatie a vykonanie pomerne veľkého toku objednávok, bez toho, aby ste si pripomenuli tradičného osamelého remeselníka v stánku. Skúseným podnikateľom sa odporúča prenajať si izbu s plochou najmenej 30 metrov štvorcových. Zároveň by vaše servisné stredisko malo byť čisté a upratané - budete musieť vymaľovať a okrem pripojenia na fungujúcu elektrickú sieť, bez ktorej nebudete môcť zariadenie používať.

2

Zvyknite si na moderné a kvalitné stroje na opravu obuvi. Nákup vybavenia z továrne (s najväčšou pravdepodobnosťou zahraničnej) bude pre začínajúceho podnikateľa ťažko dostupný - bude stáť niekoľko desiatok tisíc dolárov, zatiaľ čo domáce stroje sa dajú kúpiť v množstve až desaťtisíc. Nájdite príležitosti pre malý veľkoobchodný predaj (pre začiatočníkov) nákup spotrebného materiálu - podložky, podpätky, koža a lepiace zmesi.

3

Uistite sa, že vaše zariadenie na opravu obuvi s relatívne novým formátom stále priťahuje pozornosť - nariadte odborníkom, aby vytvorili webovú stránku s popisom celej škály služieb, ktoré je vaše servisné stredisko schopné poskytnúť. Budete tiež potrebovať vývesný štít a stĺpy, ale „tradičné“ spôsoby príťažlivosti na opravu obuvi by zjavne nestačili. Rozviňte firemnú identitu vašej inštitúcie, skúste pre ňu vytvoriť nezabudnuteľný obraz.

4

Vyberte si ľudí, ktorí budú pracovať vo vašom centre - revolúcia v oblasti opravy obuvi by mala byť rozdelením funkcií prijímania a vykonávania pokynov medzi niekoľko ľudí. Najmite si konkrétnu ženu, aby prijala objednávky od návštevníkov a potom zákazníkom dala hotovú obuv. Mali by ste mať aspoň dvoch majstrov, ktorí pracujú na princípe mzdy za prácu v dielni.

Otvorenie dielne na opravu obuvi

Odporúčaná