Druhy činností

Ako otvoriť strelnicu

Ako otvoriť strelnicu

Video: Maťo Na Strelnici 2024, Júl

Video: Maťo Na Strelnici 2024, Júl
Anonim

Strelnice sú profesionálne a zábavné. Prvý z nich si vyžaduje povinné licencie a bude sa od neho vyžadovať len výcvik policajtov a bezpečnostných spoločností. Ale na druhej strane môžete zarobiť dobré peniaze s malými investíciami a pomerne jednoduchou organizáciou.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - registračné dokumenty;

  • - priestory;

  • - oprava a vybavenie;

  • - zamestnanci;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Vytvorte obchodný plán pre budúcu strelnicu. Zvážte všetky investície potrebné na otvorenie, výpočet fixných a variabilných nákladov, obratu a zisku. Pri výpočte je potrebné sa spoliehať nielen na intuíciu, ale aj na údaje z analýzy trhu predaja. Správne pripravený podnikateľský plán pomôže vyhnúť sa chybám vo všetkých fázach organizácie streleckej galérie a môže tiež pomôcť pri získavaní vypožičaných prostriedkov.

2

Správne zaregistrujte svoju budúcu organizáciu. Môžete sa stať zakladateľom právnickej osoby alebo samostatného podnikateľa.

3

Nájdite priestor pre streleckú galériu. Malo by byť umiestnené na preplnenom mieste, malo by mať pohodlný prístup a prístup. Ideálne je, ak vaša strelnica bude umiestnená v obľúbenom nákupnom centre, športovom alebo zábavnom klube.

4

Prakticky nie je potrebné investovať do opravy a dekorácie interiéru streleckej galérie. Hlavné je vybaviť steny špeciálnymi zachytávačmi guličiek. Môžete si ich vyrobiť napríklad z plachtoviny a penovej gumy.

5

Ďalej musíte kúpiť zbrane a terče. Existuje veľa druhov zbraní. Sú to pušky, pištole a pušky, luky a kuše. Ciele môžu byť buď jednoduché alebo pohyblivé vo forme rôznych postáv. Ak chcete šetriť, môžete vo svojej kvalite použiť rôzne drobnosti: sviečky, plechovky, hračky.

6

Ak pracujete v prístrojovej doske sami, nie je možné najať iných zamestnancov. V prípade potreby môžete využiť účtovnícke, právne, upratovacie a iné služby kontaktovaním špecializovanej spoločnosti.

7

Postarajte sa o reklamu. Budete potrebovať svetlý vývesný štít, plagáty a letáky, vizitky, reklamy v miestnych médiách. Nezabudnite na usporiadanie rôznych tombol a turnajov.

Odporúčaná