Druhy činností

Ako otvoriť svoj klub v roku 2017

Ako otvoriť svoj klub v roku 2017

Video: The future we're building -- and boring | Elon Musk 2024, Júl

Video: The future we're building -- and boring | Elon Musk 2024, Júl
Anonim

V Moskve je veľa klubov - od najlacnejších po pátos. Zábavný priemysel sa však vyvíja a jeho návštevníci nájdu takmer každý kompetentne propagovaný klub. Jeho otvorenie v súlade so všetkými formalitami však nie je ľahkou úlohou.

Image

Návod na použitie

1

Otvorenie klubu je skôr kapitálovo náročný nápad. Zvážte zoznam, ktorý je pre priemerný hudobný klub nevyhnutný:

1. prenájom priestorov.

2. technické vybavenie.

3. tyčové vybavenie.

4. personál.

5. reklama.

6. bezpečnostná služba.

7. registrácia, získanie licencií, výdavky pre právnikov (bez nich sa nemôžete bez otvorenia klubu vyhnúť).

2

V prvom rade stojí za to určiť koncept klubu a cieľového publika. Najaktívnejšími návštevníkmi klubov sú mládež vo veku od 17 do 30 rokov. Títo mladí ľudia počúvajú úplne inú hudbu - od Rn'B po metal. Je nepravdepodobné, že by ste mohli založiť klub pre každého, takže by ste si mali okamžite zvoliť hudobný smer a pracovať pre publikum, ktoré má radi túto hudbu. Potom môžete premýšľať o vybavení, o priestoroch, reklame a dokonca aj o jedálnom lístku: jazzový klub potrebuje úplne iné vybavenie a dizajn ako rockový klub.

3

Najlepšie miesto pre klub je samozrejme v rámci Garden Ring. Pretože v Moskve je veľa klubov, málo ľudí chce ísť do klubu ďaleko. Je vhodné, aby ste k nemu boli pohodlní.

4

Dobrý klub vždy organizuje propagačné akcie. Môže to byť čokoľvek: losovanie lístkov na konkrétny koncert, dva koktaily za cenu jedného, ​​usporiadanie tematických večierkov. Stojí za to využiť svetové hviezdy ako prostriedok na prilákanie zákazníkov: najmenej dva alebo tri z ich koncertov ročne urobia z klubu dobrú reklamu. Samozrejme by sme nemali zabúdať na reklamu v časopisoch, rozhlasových staniciach atď.

5

Dokonca aj najmenší klub by mal mať bezpečnostnú službu (alebo by mal zamestnávať súkromných bezpečnostných pracovníkov). Toto zabráni obchodníkom s drogami aj obyčajným zlodejom dostať sa do vášho klubu. Na každú klubovú udalosť môže byť potrebných 10 bezpečnostných dôstojníkov.

6

Je dôležité nezabudnúť na právne otázky. Po prvé, klub bude musieť zaregistrovať právnickú osobu - najlepšie zo všetkých LLC. Okrem toho je dôležité získať povolenie na alkohol. To všetko sa dá urobiť nezávisle, ale také veci si vyžadujú veľa času, takže sa zvyčajne zúčastňujú externí právnici. Do registrácie právnických osôb sú zapojené osobitné spoločnosti.

Odporúčaná