Druhy činností

Ako otvoriť zoznamka

Ako otvoriť zoznamka

Video: OTECKOVIA - Drsné dohováranie. Dorota musela otvoriť Krtkovi oči 2024, Júl

Video: OTECKOVIA - Drsné dohováranie. Dorota musela otvoriť Krtkovi oči 2024, Júl
Anonim

Ak ste spoločenský človek, dobre oboznámený s ľuďmi, ich vzťahmi a chcete začať podnikať, môžete začať otvárať zoznamka. Pre mnohých je známosť skutočným problémom av modernom rytme života prakticky nie je čas na stretnutia a schôdzky.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete otvoriť zoznamka, v prvom rade vyhľadajte miestnosť, kde sa stretnete s klientmi. Môže to byť prenajatý alebo vlastný byt alebo kancelária. Prenájom bytu samozrejme stojí menej ako kancelária a situácia v ňom je priaznivejšia pre komunikáciu. Prenajmite byt s jednou alebo dvoma spálňami. To bude stačiť pre váš klub. Vymaľujte, kupujte nábytok. Vytvorte príjemnú a dôveryhodnú atmosféru pre svojich budúcich zákazníkov.

2

Organizovať liečbu nebude zbytočné. Čaj, káva, minerálna voda - to všetko môže byť potrebné pri komunikácii s návštevníkmi vášho klubu. Úspech vášho podnikania bude koniec koncov závisieť od kvality komunikácie so zákazníkmi a od toho, ako skutočná bude vaša pomoc. A neformálna atmosféra s šálkou čaju alebo kávy pomôže ľuďom rýchlejšie sa otvoriť, čo znamená, že sa s osobou lepšie zoznámite.

3

Vytvorte kartotéku. Ak to chcete urobiť, inzerujte v novinách, rozhlase, televízii alebo uverejňujte na internete. Nemenej účinné je zverejňovanie oznámení na verandách alebo rozmiestnenie letákov v krabiciach obytných budov. Verte mi, určite budú tí, ktorí chcú nájsť životného partnera. Hlavná vec je nezabudnite uviesť v reklamnom telefóne a adresu, na ktorú môžete kontaktovať. Môžete si zariadiť kartový súbor vo forme albumu, v ktorom sa zhromaždia základné informácie o každom klientovi: fotografia, dátum narodenia, zvyky atď. Priečinky v kartotéke môžete zoskupovať rôznymi spôsobmi: podľa veku, záujmov, pohlavia.

4

Ak chcete datovať klub pracovať v plnej sile, najať 1-2 asistentov. Môžu sa zaoberať telefonickými rozhovormi, tvorbou a návrhom kartoték. Počas rozhovoru s jedným klientom asistent odpovie na hovor alebo sa spojí s iným návštevníkom.

5

Pokiaľ ide o platby za služby, môžete si vziať určitú sumu za prijatie dotazníka od každého klienta. Za každé organizované stretnutie sa vyplatí ďalší poplatok. Zároveň môže platiť ako jedna osoba v dvojnásobnej veľkosti alebo každá rovnako. Medzi služby vášho klubu môže patriť nielen výber druhej polovice, ale aj vyhľadávanie spoločníka na cesty, spoločníka na cestu atď.

čo nazvať zoznamka

Odporúčaná