Druhy činností

Ako otvoriť vlastnú pekárňu v roku 2017

Ako otvoriť vlastnú pekárňu v roku 2017

Video: How to stop screwing yourself over | Mel Robbins | TEDxSF 2024, Júl

Video: How to stop screwing yourself over | Mel Robbins | TEDxSF 2024, Júl
Anonim

Jedným z výnosných druhov podnikania v súčasnosti je otvorenie našej vlastnej pekárne. Chlieb bol vždy žiadaný. Správna výroba a predaj čerstvého chleba prinesie majiteľovi pekného tovaru značný zisk.

Image

Budete potrebovať

Počiatočný kapitál

Návod na použitie

1

Na otvorenie vlastnej pekárne je potrebné počítať náklady a naplánovať všetky akcie. Najprv musíte nájsť miestnosť, ktorá by mala zodpovedať hygienicko-epidemiologickej službe (SES). Voľné miesto môžete využiť v obchode alebo si prenajať izbu na vhodnom mieste. Celkovo bude potrebných až 120 metrov štvorcových. Je dôležité nájsť správny trh s minimálnym počtom konkurentov. Je lepšie si najať kvalifikovanú marketingovú službu, ktorá bude vykonávať analýzu a prieskum trhu výroby pekárskych výrobkov. Analýzu môžete vykonať sami bez ďalších služieb.

Image

2

Pripravte dokumenty potrebné na spustenie projektu. Povinná koordinácia so SES pri výrobe pekárskych výrobkov. Potom Federálna agentúra pre technickú reguláciu a metrológiu (Rosstandart) získa osvedčenie o povolení na inšpekciu požiaru a životného prostredia. Až po absolvovaní týchto prípadov bude možné otvoriť si vlastnú pekárňu. Dôležitou podmienkou je nákup vybavenia a vozidla na dodávku pekárenských výrobkov. Pretože kvalita a rýchlosť výroby je dôležitou výhodou v porovnaní s konkurenciou.

Image

3

Nezabudnite sa postarať o kvalitné suroviny, ktoré budú múkou. Pre bezproblémové fungovanie výroby potrebujete kvalifikovaný personál. Pre efektívne roboty budete potrebovať účtovníka, šoféra, manažéra propagácie produktu, ako aj skúsených pekárov v dvoch smenách. Ak chcete otvoriť vlastnú pekárňu a dosiahnuť zisk, musíte sa postarať o predaj. Zručná spolupráca s obchodmi a veľkoobchodníkmi preto občas rozšíri činnosti.

Image

Užitočné rady

Kvalitné vybavenie je kľúčom k úspešnému podnikaniu.

Odporúčaná