obchodné

Ako otvoriť školiacu spoločnosť

Ako otvoriť školiacu spoločnosť

Video: Nová predajňa na sídlisku 2024, Júl

Video: Nová predajňa na sídlisku 2024, Júl
Anonim

V ruských podnikoch sa postupne zavádzajú medzinárodné podnikové štandardy. Obchodné školenia sa stali novým formátom vzdelávania a odbornej prípravy zamestnancov mnohých veľkých spoločností. V priemyselných centrách je preto prudko pociťovaný dopyt po spoločnostiach poskytujúcich odborné vzdelávanie. Táto medzera v podnikateľskej činnosti priťahuje čoraz väčší počet prichádzajúcich, najmä preto, že je možné otvoriť školiacu spoločnosť s relatívne malými hotovostnými investíciami.

Image

Návod na použitie

1

Pri plánovaní otvorenia vzdelávacej spoločnosti skúste najmä nespoliehať sa na bankové pôžičky. Tento druh činnosti nie je bankárom veľmi známy a nie je jasný, preto banky radšej neriskujú. Spočiatku budete musieť mať iba svoje vlastné prostriedky a pomerne ťažko ušetriť.

2

Najlepšie zo všetkého je, že ak vy alebo váš spoluzakladateľ budete mať potrebné skúsenosti a úroveň, ako aj dostatočne rozsiahle spojenia na zabezpečenie úspešného založenia spoločnosti. Keďže plat vysokokvalifikovaného trénera v Moskve je asi 3 - 4 000 dolárov, bude dobré, ak si budete najprv robiť tréningy sami, a tým šetríte mzdy zamestnancov.

3

Prenájom kancelárie a nákup potrebného vybavenia. Nemá zmysel okamžite si kúpiť alebo prenajať izbu pre triedy. Po prvé, môžu sa vykonávať na území zákazníka a po druhé, prenájom miestnosti s hodinovou sadzbou bude oveľa lacnejší. Následne, ak plánujete rozšíriť svoje podnikanie, budete samozrejme potrebovať vlastné alebo prenajaté trvalé priestory, vybavené pre vaše konkrétne úlohy.

4

Aby ste sa nestali pravidelnými sprostredkovateľmi, prilákali nezávislých trénerov do práce, najímajte svojich vlastných zamestnancov. Odovzdajte ich na špecializované kurzy, ktoré sa konajú vo veľkých mestách. Poskytnite každému z nich všetko, čo potrebujete: laptop, videokameru so statívom. Okrem toho budete potrebovať videoprojektory, jeden pre každé dva alebo tri školiteľov.

5

Vypracujte koncept pre svoju vzdelávaciu spoločnosť, ktorý jej umožní vyniknúť na trhu medzi ostatnými podobnými spoločnosťami. V závislosti od podmienok môže zákazníkovi poskytnúť celú škálu služieb od výberu zamestnancov po jeho motiváciu a školenie, a naopak, môže poskytovať školiace služby úzkeho, ale kvalitného charakteru. Zamerajte sa na kvalifikáciu a skúsenosti vašich trénerov.

6

Ihneď zahrňte do svojich primárnych výdavkov náklady na telefón a internet. Ako poznamenávajú skúsení vlastníci školiacich spoločností, jedná sa o najúčinnejšie spôsoby propagácie vašich služieb na trhu. Preto má zmysel okamžite objednať vývoj webovej stránky vašej spoločnosti a vždy ju aktualizovať. Spustite reklamnú kampaň a prilákajte zákazníkov.

Odporúčaná