ostatné

Ako otvoriť agentúru pre bývanie

Ako otvoriť agentúru pre bývanie

Video: Dobré bývanie je viac ako len dobrý byt | Renáta Jaffé | TEDxBratislava 2024, Júl

Video: Dobré bývanie je viac ako len dobrý byt | Renáta Jaffé | TEDxBratislava 2024, Júl
Anonim

V živote, ako aj v podnikateľskej sfére, neustále dochádza k rôznym zmenám, ktoré si vyžadujú nadobudnutie nových nehnuteľností, výmenu starých alebo nájomných. Na to sú bytové agentúry.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte podnikateľský plán, podľa ktorého môžete plánovať rozvoj bytovej agentúry. Analyzujte v ňom schopnosti spoločnosti.

2

Zaregistrujte spoločnosť s organizačnou formou vo forme LLC. Potom vyberte miesto, t. kde bude vaša kancelária. Malo by sa pamätať na to, že by sa malo nachádzať v dosť preplnenej oblasti, neďaleko dopravnej križovatky. To umožní zamestnancom spoločnosti rýchlo sa dostať kamkoľvek v dedine.

3

Môžete si prenajať kancelársky priestor alebo ho kúpiť v nehnuteľnosti. Vo veľkých osadách bude výhodnejšie prenajať si izbu, pretože náklady na nehnuteľnosť sú dosť vysoké a takéto náklady nemusia byť pre začiatočníkov dostupné.

4

Pripojte viac telefónnych liniek v kancelárii. Je to jednoducho nevyhnutné, pretože väčšina činností zamestnancov agentúry sa bude vykonávať telefonicky.

5

Za predpokladu, že v kancelárskych priestoroch bola pre klientov samostatná miestnosť, kde bude možné s nimi viesť rokovania a uzatvárať zmluvy.

6

Zoberte zamestnancov a nainštalujte do agentúry potrebné kancelárske vybavenie (počítače, tlačiarne, faxy, kopírovacie stroje) a telefóny. Potom doplňte kancelárske vybavenie.

7

Nájdite zdroje informácií o objektoch rôznych nehnuteľností, ktoré sa predávajú alebo prenajímajú. Existuje mnoho špecializovaných spoločností, ktoré zhromažďujú tieto informácie, ich ďalšie spracovanie a vytváranie databáz. Pred uzavretím dohody s takou organizáciou je potrebné oboznámiť sa s informáciami o databáze, ktoré majú k dispozícii, prehliadaním demo verzie alebo získaním samotnej databázy. Potom ich analyzujte a overte presnosť informácií. A iba v prípade, že je potvrdené o 90%, potom s touto spoločnosťou môžete uzavrieť zmluvu o poskytnutí základne.

Odporúčaná