Obchodné riadenie

Ako založiť spoločnosť

Ako založiť spoločnosť

Video: 4 kroky k online založeniu s. r. o. na Slovensku 2024, Júl

Video: 4 kroky k online založeniu s. r. o. na Slovensku 2024, Júl
Anonim

V spoločnosti sa nedarí, mesačný plán predaja sa nevykonáva a existuje riziko bankrotu. Čo je potrebné urobiť, aby ste zaistili, že vaša spoločnosť zostane dlho solventná?

Image

Návod na použitie

1

Bez ohľadu na to, čo podnikáte, obchodné oddelenie zarába zisk organizácie. Preto správne vyberte zamestnancov na pozíciu obchodného manažéra. Je lepšie pozrieť sa na 50 kandidátov a vybrať dvoch ako pozvať päť a zvoliť jedného z nich. Uskutočňujte rozhovory v niekoľkých fázach a zabezpečte pre podnikateľov obchodnú hru, v ktorej sa môžu preukázať. Konverzácia tu nestačí, pretože nejde iba o konečný zisk organizácie, ale aj o jej povesť. Preto by mal byť predajný špecialista nielen vynaliezavý, spoločenský a zdvorilý, ale mal by byť tiež úhľadne oblečený, bez reči a mať vedomosti o produkte spoločnosti (vykonať skúšku o znalostiach služieb / tovaru).

2

Pozvite do spoločnosti rôznych obchodných trénerov, ktorí sú pripravení zdieľať obchodné úspechy a obchodné tajomstvá. Čím viac budete vedieť o podnikaní, trhu, produkte, psychológii zákazníkov, tým väčšia bude návratnosť vašej práce.

3

Prideľte prostriedky na reklamu, ale zvážte, aký typ reklamy bude pre vašu spoločnosť najefektívnejší. Napríklad online reklama získava čoraz väčšiu obľubu: propagácia webových stránok, kontextová reklama atď.

4

Porozprávajte sa so zamestnancami, opýtajte sa, prečo ich práca nie je účinná po dané časové obdobie. Možno budete musieť zvážiť motivačný program pre zamestnancov. K platu pridajte bonusy, bonusy, úroky z uzatvárania zmlúv. Keď zamestnanci pracujú s túžbou a záujmom, potom samotná práca začne prinášať dobré dividendy.

5

Analyzujte konkurentov. Môžete prinútiť svojho zamestnanca, aby s nimi spolupracoval, ktorý vám povie, ako si vybudovali organizačnú štruktúru v riadení, aké sú výrazné výhody atď. Je to samozrejme škaredý spôsob, ako pozdvihnúť svoju spoločnosť, ale ako viete, vo vojne sú všetky prostriedky dobré.

6

Zaviesť know-how do svojich služieb / produktov alebo služieb zákazníkom. Urobte svoju spoločnosť ešte atraktívnejšou pre potenciálnych zákazníkov a porovnajte ju s konkurenciou.

Ako propagovať obchod s oknami a zostať konkurencieschopným

Odporúčaná