Druhy činností

Ako získať farmaceutickú licenciu

Ako získať farmaceutickú licenciu

Video: Komentovaná prohlídka laboratoře Ústavu přírodních léčiv Farmaceutické fakulty MU 2024, Júl

Video: Komentovaná prohlídka laboratoře Ústavu přírodních léčiv Farmaceutické fakulty MU 2024, Júl
Anonim

Farmaceutické činnosti zahŕňajú veľkoobchodný a maloobchodný predaj liekov, ako aj ich výrobu. Na vykonávanie týchto druhov činností musíte získať špeciálnu licenciu.

Image

Návod na použitie

1

Kontaktujte notára. Dostať od neho overené kópie osvedčenia o registrácii právnickej osoby alebo samostatného podnikateľa, zakladateľskej listiny organizácie, zakladateľskej listiny, príkazu na vymenovanie riaditeľa organizácie, osvedčenia o pridelení DIČ, výpisu z Jednotného štátneho registra právnych subjektov, diplomov farmaceutického vzdelania a osvedčení špecialistov, Goskomstatových kódov. Poskytnite notárovi kópiu nájomnej zmluvy alebo osvedčenie o vlastníctve na osvedčenie.

2

Získajte hygienické a epidemiologické stanovisko k súladu práce a služieb poskytovaných s príslušnými pravidlami.

3

Vyžiadajte si od Hasičského zboru stanovisko k dodržiavaniu bezpečnostných noriem.

4

Vytvorte zoznam odborníkov, ktorí budú pracovať v organizácii. Dajte naň pečať organizácie a podpis hlavy.

5

Pripravte si popis licencovanej položky. Pri organizovaní farmaceutických činností uveďte počet miestností, zábery, spôsob činnosti.

6

Zaplaťte licenčný poplatok. Ku koncu septembra 2011 je výška poplatku 2 600 rubľov. K všeobecnému balíku dokladov priložte originál platobného príkazu.

7

Napíšte žiadosť o farmaceutickú licenciu. Predložte ho spolu s celým súborom dokumentov na Úrad Federálnej služby pre dohľad nad zdravím a sociálnym rozvojom subjektu Ruskej federácie, ak majú v úmysle vykonávať farmaceutické činnosti. Licencia na maloobchodný predaj liekov je regionálna a veľkoobchod je federálny.

8

Lehota na zváženie dokumentov a rozhodovanie o vydaní preukazu spôsobilosti je do 45 dní odo dňa predloženia úplného balíka dokumentov. Licencia sa vydáva na 5 rokov.

Odporúčaná