obchodné

Ako získať grant na rozvoj malého podnikania

Ako získať grant na rozvoj malého podnikania

Video: ESHOP: 4 dôvody prečo začať podnikať s eshopom 2024, Júl

Video: ESHOP: 4 dôvody prečo začať podnikať s eshopom 2024, Júl
Anonim

Začať podnikanie je dosť ťažké. Nakoniec si to vyžaduje solídne finančné injekcie. A často ich jednoducho nemajú. Preto sa veľa mladých, ale sľubných podnikateľov snaží získať štátny príspevok na rozvoj svojho podnikania.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský projekt;

  • -základné dokumenty o činnosti vašej spoločnosti

Návod na použitie

1

Ak chcete získať grant na rozvoj podnikania, musíte najskôr nájsť oznámenie o začatej súťaži. To sa dá urobiť v špecializovaných publikáciách a na internete. Napríklad na stránkach: http://fasie.ru a http://astu.secna.ru. Tu nájdete podmienky účasti na súťaži a náklady na cenu. Pošlite prihlášku a začnite sa pripravovať na súťaž.

2

Po zaregistrovaní sa ako účastník začnite pripravovať svoj obchodný projekt. Venujte tomu osobitnú pozornosť a pozornosť. Koniec koncov, to je to, čo predstavíte a na čo očakávate peniaze. Pamätajte, že prioritou sú také projekty, ktoré sú finančne a ekonomicky uskutočniteľné, predstavujú technickú alebo vedeckú novosť a poskytujú perspektívu rozvoja trhu alebo výroby. Zahrňte do svojho podrobného obchodného plánu balík dokumentov, ktorý vám pomôže preukázať uskutočniteľnosť vášho podnikania a jeho užitočnosť pre spoločnosť. Naučte sa pravidlá navrhovania svojej práce - pre túto súťaž alebo súťaž sú ich vlastné.

3

Celý váš pripravený projekt je prevedený na profesionálnu a vysoko kvalifikovanú províziu. Pozostáva z 2 000 odborníkov, z ktorých väčšina (približne 2/3) má akademické tituly (kandidáti alebo lekári). Chcete si pomôcť získať grant? Urobte mini prezentácie. Vašou úlohou je podporovať váš projekt. A musíte urobiť všetko pre to, aby ste si toho všimli.

4

Grant budete môcť získať iba vtedy, ak ste už nedostali peňažné výhody na rozvoj svojho podnikania. Grant vám nebude udelený, ak nie ste zákonným zakladateľom a vlastníkom poskytovanej firmy.

Venujte pozornosť

Peniaze nie sú vždy pridelené okamžite. V niektorých prípadoch je povolená aj čiastočná vecná náhrada. Ak potrebujete kancelársku techniku, môžete ju jednoducho rozdať a dať zvyšné peniaze.

Užitočné rady

Správne podajte žiadosť o účasť na grante. Na základe podmienok súťaže o nepresnosti vám môže byť zamietnutá registrácia.

Prijímanie grantu

Odporúčaná