Druhy činností

Ako získať licenciu pre bookmakra

Ako získať licenciu pre bookmakra

Video: How to Pass a Roofing Exam? 10 tips for Roofers 2024, Júl

Video: How to Pass a Roofing Exam? 10 tips for Roofers 2024, Júl
Anonim

Činnosť bookmakera podlieha zákonu „o licencovaní určitých druhov činností“ a je upravená nariadením „o licencovaní na organizovanie a vykonávanie hazardných hier v bookmakroch a lotériách“ zo 17. júla 2007. Vzťahuje sa teda na odvetvie hazardných hier, aby ste získali licenciu, musíte splniť veľa požiadaviek.

Image

Budete potrebovať

  • - aktíva vo výške 1, 6 miliardy rubľov;

  • - potrebný balík dokumentov;

  • - kópie dokladov o kvalifikácii.

Návod na použitie

1

Pred predložením dokladov na udelenie licencie deklarujte všetky body akceptovania stávok, ktoré budú uvedené v licencii. Certifikujte priestory pokladní, ktorých požiadavky sú podobné požiadavkám na bankové priestory. Ak sa chcete prihlásiť, musíte mať aktíva v hodnote 1, 6 miliardy rubľov. Z toho by miliarda mala byť v čistých aktívach, 0, 5 miliardy by mala byť v bankovej záruke a 100 miliónov by malo byť autorizovaným kapitálom tvoreným z nepožičaných prostriedkov. Vyplňte všetky požiadavky na vybavenie, pokladne, certifikačné programy.

2

Získanie licencie pre bookmakera je potrebné na základe žiadosti predloženej licenčnému orgánu. V takom prípade napíšte žiadosť o licenciu na meno vedúceho Federálnej agentúry pre telesnú kultúru, cestovný ruch a šport.

3

Pripravte potrebný balík dokumentov, ktorý je prílohou žiadosti. Jeho súčasťou budú základné dokumenty: overené kópie charty organizácie, osvedčenia o pridelení DIČ a OGRN, overené kópie dokumentov potvrdzujúce vlastníctvo alebo nájom licencie držiteľa licencie na budovy, stavby a štruktúry potrebné na výrobu kníh.

4

Napíšte zoznam budov a štruktúr s adresami, na ktorých sa bude vykonávať stávková činnosť. Ako prihlášky zostavte a priložte pôdorysy pre prevádzkarne hazardných hier na všetky adresy uvedené v zozname. Na každom označte obslužné oblasti účastníkov hazardných hier, obslužné oblasti a umiestnenia registračných pokladníc alebo stávkových kancelárií, ak je to plánované osobitne.

5

Pripojte kópie dokladov potvrdzujúcich kvalifikáciu zamestnancov vašej spoločnosti, ktorých zodpovednosťou bude zaistiť bezpečnosť hráčov a všetkých ostatných návštevníkov stávkovej kancelárie. Ak takéto služby bude poskytovať organizácia tretej strany, priložte kópiu zmluvy s ňou.

6

Zobrať do orgánov činných v trestnom konaní osvedčenia, že žiadatelia, zakladatelia podniku, ktorí sú držiteľmi licencie, nemajú odsúdený za ekonomické trestné činy alebo za trestné činy súvisiace s miernymi trestnými činmi, závažné a obzvlášť závažné.

7

Okrem toho budete musieť k žiadosti priložiť kópie dokladov potvrdzujúcich veľkosť a zákonnosť zdrojov pôvodu schváleného kapitálu a kópie dokladov potvrdzujúcich, že máte licenciu na neodvolateľnú bankovú záruku.

Venujte pozornosť

Ak sú všetky dokumenty vypracované správne, dostanete licenciu do 45 dní od dátumu podania žiadosti.

  • Nariadenie „o udeľovaní licencií na činnosti spojené s organizáciou a vykonávaním hazardných hier v stávkových kanceláriách a lotériách“ zo 17. júla 2007.
  • ako požiadať o licenciu

Odporúčaná