Druhy činností

Ako získať licenciu na kotleta

Ako získať licenciu na kotleta

Video: How does the ECB License Banks? 2024, Júl

Video: How does the ECB License Banks? 2024, Júl
Anonim

Na legálne vykonávanie súkromných bezpečnostných činností je potrebné podstúpiť príslušnú registráciu a licenciu. Postup získania licencie je stanovený platnou legislatívou v Rusku. Pred získaním povolenia dôkladne premýšľajte o tom, aké typy bezpečnostných aktivít máte v úmysle vykonávať, a tiež pripravte balík dokumentov.

Image

Návod na použitie

1

Prečítajte si zákony upravujúce bezpečnostné a detektívne činnosti. Budete potrebovať Občiansky zákonník Ruskej federácie, zákon „o súkromných detektívnych a bezpečnostných činnostiach v Ruskej federácii“ z 11. marca 1992 č. 2487-1 (v znení zmien a doplnení z 1. júla 2011), ako aj nariadenie vlády Ruskej federácie z 23. júna 2011 č. 498 “.“ V niektorých záležitostiach vykonávania súkromných detektívov (detektívov) a súkromných bezpečnostných činností „zvažuje vykonávanie týchto druhov činností.

2

Vyberte činnosti, do ktorých sa bude zapájať vaša súkromná bezpečnostná spoločnosť (PSC). Úplný zoznam povolených druhov je uvedený v príslušnom zákone. Môže to byť ochrana života a zdravia občanov, ochrana predmetov a majetku, poradenské služby v oblasti bezpečnosti, vykonávanie kontroly prístupu v podnikoch a vykonávanie niektorých ďalších funkcií ustanovených zákonom.

3

Zaregistrujte právnickú osobu, pre ktorú bude licencia získaná. Venujte osobitnú pozornosť príprave základných dokumentov. Zakladatelia súkromnej bezpečnostnej spoločnosti musia mať bezvadnú povesť, inak môže byť získanie licencie problémom.

4

Vyberte priestory, v ktorých bude spoločnosť zaregistrovaná. Vymenuje vedúceho právnickej osoby; majte na pamäti, že musí mať vyššie odborné vzdelanie a podrobiť sa pokročilému školeniu v oblasti bezpečnostných činností.

5

Zhromaždite balík dokumentov. Zahŕňa originály a kópie základných dokumentov bezpečnostnej spoločnosti, nájomnú zmluvu o priestoroch, potvrdenie o zaplatení štátnej povinnosti, vyhlásenie o zriadení tlačiva. Úplný zoznam dokumentov je k dispozícii na ministerstvách vnútra, ktoré vydávajú licencie na činnosť súkromných bezpečnostných spoločností v teréne.

6

Predložte dokumenty príslušnému orgánu na udelenie licencie policajnému útvaru. Počkajte na dokončenie kontroly. Ak dokumenty a váš celý podnik spĺňajú požiadavky zákona, dostanete licenciu na vykonávanie bezpečnostných činností. Lehota na získanie licencie sa pohybuje od jedného a pol do dvoch mesiacov. Licencia sa vydáva na obdobie 5 rokov; na konci doby platnosti dokladu môžete na rovnaké obdobie odobrať licenciu.

  • Licencia na súkromné ​​(neštátne) bezpečnostné činnosti
  • aké dokumenty na kotletky

Odporúčaná