ostatné

Ako získať bezpečnostnú licenciu

Ako získať bezpečnostnú licenciu

Video: Bezpečnostné pokyny – kyslík/acetylén 2024, Júl

Video: Bezpečnostné pokyny – kyslík/acetylén 2024, Júl
Anonim

Práca súkromnej bezpečnostnej služby je v súčasnosti veľmi žiadaná, a to aj napriek účinkom krízy a zvýšenej nezamestnanosti. Orgány ministerstva vnútra prijímajú opatrenia zamerané na zlepšenie kvality bezpečnostných služieb. Po prvé, také opatrenia sa týkali otázok udeľovania licencií na bezpečnostné činnosti. Postup udeľovania licencií na bezpečnostné činnosti sa tak stal finančne prísnejším, komplikovanejším a náročnejším. Ako získať licenciu súkromnej bezpečnostnej stráže?

Image

Návod na použitie

1

Obráťte sa na okresné oddelenie ministerstva vnútra, ktoré vykonáva povoľovacie a povoľovacie činnosti. Zamestnanci licenčného systému vám poskytnú informácie o všetkých údajoch potrebných na získanie licencie. Majte na pamäti, že neexistuje jediný štandardný formát dokumentu a požiadavky na dokumenty v rôznych oddeleniach sa môžu mierne líšiť.

2

Vykonajte lekársku prehliadku, na základe ktorej sa rozhodne o vašej spôsobilosti na prácu súkromnej bezpečnostnej služby. Po absolvovaní lekárskej komisie dostanete osvedčenie o zriadení tlačiva platné na území Ruskej federácie. Formálne je takýmto osvedčením aj prístup k zbraniam.

3

Ak ste v minulosti pôsobili v orgánoch pre vnútorné záležitosti alebo v štátnych bezpečnostných štruktúrach, budete musieť prejsť aj odtlačkami prstov.

4

Po zhromaždení balíka dokumentov sa obráťte na špeciálnu školu, ktorá sa zúčastňuje na školení a vydávaní diplomov ostrahy, kde by ste mali absolvovať počiatočné školenie pre kurz súkromnej bezpečnosti. Škola musí mať príslušnú licenciu na vykonávanie takéhoto školenia. Po úspešnom absolvovaní testov dostanete potvrdenie o ukončení a diplom stráže.

5

Ďalšou fázou je absolvovanie kvalifikačnej skúšky zamestnancom ministerstva vnútra. Skúška zahŕňa teoretickú časť vo forme odpovedí na vstupenky na otázky o súkromných bezpečnostných činnostiach, ako aj praktickú časť: zaobchádzanie so špeciálnym vybavením, bezpečnostné systémy, zaobchádzanie so zbraňami a znalosť ich použitia. Podľa výsledkov skúšky vám bude pridelená kvalifikácia. Výška vášho budúceho platu bezpečnostnej stráže bude v konečnom dôsledku čiastočne závisieť od úrovne prepustenia. Prekážky týkajúce sa získania licencie a osvedčenia súkromnej bezpečnostnej stráže po absolvovaní týchto postupov by nemali vzniknúť, ak máte viac ako 18 rokov, ste občanom Ruska a nemáte záznam v registri trestov.

  • Ako získať licenciu súkromnej bezpečnostnej stráže v roku 2018
  • ochrana licencie v roku 2018

Odporúčaná