ostatné

Ako získať osvedčenie o prenájme

Ako získať osvedčenie o prenájme

Video: Právnik radí 9 - Prenájom nehnuteľnosti 2024, Júl

Video: Právnik radí 9 - Prenájom nehnuteľnosti 2024, Júl
Anonim

Nájomné osvedčenie je dokument, ktorý má individuálne číslo a potvrdzuje skutočnosť, že film bol zaregistrovaný v Štátnom registri filmov a videozáznamov.

Image

Budete potrebovať

Papier, počítač, fotokópia, peniaze

Návod na použitie

1

Vyplňte žiadosť o nájomný certifikát.

2

Napíšte krátku anotáciu filmu.

3

Vyplňte prihlášku žiadateľa, ak pre právnickú osobu uveďte: - úplný názov organizácie; - nezákonná a skutočná adresa; -kontaktné telefóny; E-mailová adresa - bankové údaje; -F.I.O. Vedúci.Pre jednotlivca - F.I.O. žiadateľ; -kontaktné telefóny; emailová adresa.

4

Vytvárať kópie dokladov: - kópia osvedčenia o štátnej registrácii právnickej osoby alebo samostatného podnikateľa; - kópiu osvedčenia o registrácii právnickej osoby alebo súkromného podnikateľa na daňovom úrade; - kópia dokumentov potvrdzujúcich právo žiadateľa na výrobu kina a videa - dohody o autorských právach a licenčné dohody. Ak sú dokumenty v angličtine, priložte ich preklad do ruštiny.

5

Pripravte dvojmo hudobný certifikát s informáciami o hudobných dielach použitých vo filme, v ktorých je uvedený skladateľ, názov a trvanie zvuku vo filme. A montážne listy, ak sú vo filme dialógy.

6

Vyplňte príjem platobného dokladu (oznámenia) fyzickej osoby za platenie daní, poplatkov a iných platieb do rozpočtového systému Ruskej federácie vo výške 2 000 rubľov. Podrobnosti o príjmovom účte na úhradu štátnych povinností nájdete na stránke

7

Zaplaťte štátny poplatok a získajte príslušný certifikát.

8

Odovzdajte fotokópiu, aby ste dostali štátnu opateru a dostali certifikát. Pre hrané, animované a populárne vedecké filmy - zo Štátneho filmového fondu Ruska; pre dokumentárne filmy - z Ruského štátneho archívu filmových a fotografických dokumentov.

9

Pripravenú sadu dokumentov a filmovú kópiu predložte Ministerstvu kultúry Ruskej federácie, aby ste získali osvedčenie o prenájme.

Venujte pozornosť

Filmová kópia musí spĺňať normy kvality zvuku a obrazu.

Webová stránka ministerstva kultúry Ruskej federácie. Zoznam dokladov potrebných na získanie osvedčenia o prenájme

Odporúčaná