obchodné

Ako dať gazelu na cestu

Ako dať gazelu na cestu

Video: Iggy Azalea - Fancy ft. Charli XCX (Official Music Video) 2024, Júl

Video: Iggy Azalea - Fancy ft. Charli XCX (Official Music Video) 2024, Júl
Anonim

Obchodné aktivity pri preprave cestujúcich v našej krajine sú upravené zákonmi a zákonmi Ruskej federácie. Ak chcete na trase umiestniť „GAZelle“, musíte najskôr získať dopravnú licenciu od miestnych obecných úradov.

Image

Návod na použitie

1

Federálny zákon č. 80 ФЗ z 2. júla 2005 upravuje prepravu cestujúcich na komerčnom základe. Najmä činnosť a organizácia taxislužby na pevnej linke. Podľa tohto zákona sa na obchodnú činnosť automobilovej dopravy vybavenej na prepravu 8 alebo viac osôb v súčasnosti vzťahuje licencia.

2

Ak chcete mať zaručenú dopravnú licenciu, musíte splniť niektoré požiadavky. Konkrétne: - splniť všetky normy a požiadavky stanovené príslušnými regulačnými aktmi, - splniť požiadavky pravidiel prevádzkovania vozidiel, - vaše vozidlo musí patriť k vám na základe vlastníckeho práva, - mať kvalifikovaných zamestnancov, ktorí prešli osvedčením dopravnej polície.

3

O licenciu musíte požiadať príslušný obecný úrad. Potom pokračujte v zhromažďovaní potrebných dokumentov. Budete potrebovať: - notársky overené kópie základných dokumentov (charta alebo dohoda o vytvorení), osvedčenie o štátnej registrácii ako samostatného podnikateľa, osvedčenie o registrácii u daňového úradu, registračné dokumenty GAZelle, - osvedčenie o bezpečnosti na cestách (originál) - platobný príkaz potvrdzujúci platbu licenčného poplatku (originál).

4

Po poskytnutí všetkých vyššie uvedených dokumentov musíte byť trpezliví. Postup vydávania licencie môže trvať až 30 dní, po uplynutí ktorých licenčný orgán rozhodne. Súčasne s licenciou vám bude vydaná licenčná karta na obdobie 5 rokov, ktorá musí byť vždy na taxi pevnej trasy.

5

Prijal sa hlavný dokument! Teraz musíte vydať novú trasu. Týmito problémami sa zaoberá odbor dopravy mesta.

Užitočné rady

Majte na pamäti, že dopravné oddelenie vám môže odmietnuť zariadiť novú trasu, pretože ju z rôznych dôvodov motivovalo. Budú však ponúkať prácu na jednom z existujúcich.

kúpte si gazelu s cestou

Odporúčaná