Obchodné riadenie

Ako predávať plastové okná

Ako predávať plastové okná

Video: RAKY stav - plastové okná a dvere, hliníkové okná a dvere, zimné záhrady 2024, Smieť

Video: RAKY stav - plastové okná a dvere, hliníkové okná a dvere, zimné záhrady 2024, Smieť
Anonim

Ak uvažujete o tom, ako predávať plastové okná rýchlejšie a výhodnejšie, mali by ste použiť nasledujúce tipy. Tieto odporúčania budú užitočné pre tých, ktorí už okná predávajú, ale zatiaľ nedosiahli úspech v tejto zložitej záležitosti.

Image

Návod na použitie

1

Reklama je motorom obchodu vrátane predaja plastových okien. Vytvorte letáky, ktoré popisujú hlavné výhody okien, alebo príďte s jedinečným predajným návrhom, ako napríklad: „Propagácia! Kupujte jedno a druhé okno - zadarmo“ alebo „Varovanie! Naše okná majú európsku kvalitu. 10-ročná záruka.“ V záujme šetrenia peňazí je možné letáky tlačiť na vašej vlastnej tlačiarni a zároveň pre ne vyvinúť dizajn. A hromadnú výrobu reklamných brožúr môžete zorganizovať kontaktovaním tlačiarne. Distribučné letáky by sa mali nachádzať v blízkosti miesta predaja okien alebo na miestach, kde je veľký dav ľudí (blízko metra, v nákupných centrách).

2

Vezmite telefónny zoznam a zavolajte do niekoľkých obchodných centier, stavebných spoločností. Možno bude potrebné nainštalovať plastové okná, ale pravdepodobne už majú pravidelného dodávateľa okien. Potom im ponúknite výhodný obchod - nainštalujte jedno okno zadarmo výmenou za poskytnutie niekoľkých adries, ktoré si tiež vyžadujú inštaláciu plastových okien. Na mieste si môžete už teraz predstaviť svoje plastové okná záujemcovi, ukázať ich jedinečné vlastnosti.

3

Ak predávate plastové okná v obchodnom centre, kde vaši konkurenti môžu pracovať v dochádzkovej vzdialenosti, prilákajte cieľové publikum pomocou svetlého reklamného stánku, ktorý vás vyzýva na vstup do vášho pavilónu. Keď zákazník prekročí prah obchodu, vyzvite ho, aby si sadol, šálku kávy a podrobne vysvetlil, ktoré okná chce. Potenciálny klient sa tak uvoľní, prestane byť opatrný a nedôverčivý. Teraz môžete nenápadne propagovať svoj produkt a prinútiť zákazníka ku kúpe tým, že mu ponúknete niekoľko výhod, ktoré vás odlišujú od vašich konkurentov (bezplatná inštalácia, popredajný servis po dobu piatich rokov, nákup druhého okna so značnou zľavou atď.),

4

Obráťte sa na služby propagátorov v reklamnej agentúre. Takže za pultom vo veľkých nákupných centrách, na staveniskách, budú môcť krásne dievčatá - promotéri propagovať vaše plastové okná. Bude to dobré, ak im poskytnete jedno okno - ukážku alebo reklamný model okna, potom návštevníci produkt osobne uvidia (a nie na obrázku, ako obvykle), a to spôsobí, že sa o nákup veľmi zaujímajú.

PVC leták

Odporúčaná