obchodné

Ako predávať jedlo

Ako predávať jedlo

Video: V Slovalco aréne sa bude predávať jedlo 2024, Júl

Video: V Slovalco aréne sa bude predávať jedlo 2024, Júl
Anonim

Výrobky sú tovarom podliehajúcim skaze a musia sa rýchlo predať. Ako môže predajca potravín zorganizovať predaj, aby nedošlo k rozpadu a nestrateniu zákazníkov?

Image

Návod na použitie

1

Ak práve začínate podnikať, najprv sa pozrite na skúsenosti konkurentov. Zistite, ktoré produkty sa vo vašej oblasti najlepšie predávajú. Zistite, ako zákazníci reagujú na rastúce ceny každodenného tovaru, pretože skôr alebo neskôr budete musieť čeliť, aj keď spočiatku plánujete lacný predaj produktov, aby ste ich zaujali.

2

Spolupracujte iba so spoľahlivými dodávateľmi. Bolo by samozrejme lepšie, keby ste spolupracovali s priamymi výrobcami tovaru, ale ak to ešte nie je možné, najskôr si vyberte obvyklý veľkoobchodný a maloobchodný sklad vo vašom meste. V takom prípade budete musieť uzavrieť iba zmluvu o dodávke so správou skladu. Vyberte sklad, ktorý je najbližšie k vášmu obchodu, aby ste ušetrili na prepravných službách.

3

Inzerujte v médiách, a to aj na internete (napríklad na stránkach http://prodbox.ru alebo http://www.avito.ru ), ktoré chcete kúpiť. Uveďte druh produktu, ktorý vás zaujíma, približné náklady (voliteľné). V novinách alebo na internete nájdete informácie o predaji tovaru. Bohužiaľ, týmto spôsobom je ťažké stanoviť nepretržitú dodávku výrobkov a okrem toho existuje riziko, že dôjde k bezohľadným dodávateľom.

4

Dopyt od maloobchodníkov a veľkoobchodníkov so všetkými potrebnými osvedčeniami, ktoré získajú od výrobcu. Nezabudnite priamo kontaktovať výrobcov produktov. Ak sa poľnohospodárstvo vyvíja vo vašom regióne, potom je v tomto prípade lepšie špecializovať sa na vysoko kvalitné domáce výrobky, ako neustále preplácať a rozširovať sortiment.

5

Pokiaľ je to možné, postupne prejdite z maloobchodného nákupu tovaru na veľkoobchod. Aby ste zabránili skladovaniu tovaru vo vašom sklade, neustále propagujte akcie s cieľom zvýšiť predaj (zľavy, dary). Ak nájdete skutočne dobrých dodávateľov pre dlhodobú spoluprácu, potom sa s vami stretnú a poskytnú vám zľavy a splátky, ako aj bezplatné doručenie výrobkov do vášho obchodu.

Súvisiaci článok

Ruské sankcie za reakciu: ktoré produkty z obchodov nezmiznú

Odporúčaná