Obchodné riadenie

Ako predať projekt

Ako predať projekt

Video: Predaj. Novostavba. Rezidenčný projekt Senec Salem Property 2024, Júl

Video: Predaj. Novostavba. Rezidenčný projekt Senec Salem Property 2024, Júl
Anonim

Organizácie, ktoré vyvíjajú projekty, často čelia problému predaja svojich „majstrovských diel“. Na implementáciu vášho projektu je dôležité dobre sa pripraviť na možnú ukážku projektu, ako aj na problémy, ktoré môžu mať potenciálni kupujúci. Proces predaja hotového projektu sa prakticky nelíši od predaja spotrebného tovaru.

Image

Budete potrebovať

Telefón, podrobný popis projektu, prístup na internet

Návod na použitie

1

Uverejnite informácie o projekte, ktorý sa má predať: Najprv musíte svoj projekt deklarovať. Najlepšie sa to dá online na špecializovaných stránkach alebo fórach, ktoré sa zaoberajú implementáciou takýchto projektov. Dokončený projekt môžete tiež umiestniť do aukcie na rovnakých tematických stránkach.

2

Kontaktovať médiá: Inzerujte v tlačených médiách, ale táto možnosť je pre malé mestá sotva prijateľná, pretože mnohé projekty v týchto zakladajúcich jednotkách federácie sa pripravujú na konkurenčnom základe (výberové konania). Veľmi účinnou možnosťou propagácie projektu pre jeho ďalší predaj je televízia. Ale s reklamou projektov je lepšie ísť na federálne televízne kanály alebo televízne kanály zodpovedajúceho subjektu.

3

Pripravte prezentáciu projektu: Ďalej pripravte prezentáciu projektu v prípade, že sa potenciálny kupujúci chce zoznámiť s vývojom. Túto prezentáciu je možné zaslať aj e-mailom, aby sa neorganizovala špeciálna konferencia. Prezentáciu je možné vytvoriť samostatne a obrátiť sa na profesionálov, ktorí dokážu efektívne zdôrazniť všetky výhody projektu.

4

Pripravte zmluvu o predaji projektu: Každý nákup musí mať potvrdenie, v tomto prípade ide o zmluvu. Preto nezanedbávajte písomný prevod práv na projekt, aby ste sa v budúcnosti nestretli s neprimeranými spormi s kupujúcim. Je dôležité vopred pripraviť dohodu, ktorá bude dôkazom o kúpe - predaji dokončeného projektu. Môžete vytvoriť typickú dohodu s určením všetkých práv a povinností strán a podrobností. Pri predaji projektov spravidla prechádzajú na kupujúceho všetky práva k nemu vrátane autorských práv. Tento aspekt by sa mal odraziť aj v zmluve.

Venujte pozornosť

Predaj akéhokoľvek projektu, podobne ako predaj spotrebného tovaru, by sa mal uskutočňovať v súlade s platnými právnymi predpismi.

ako predať navrhol

Odporúčaná