nepopulárne

Ako predávať prevádzku

Ako predávať prevádzku

Video: Zmenia sa pravidla času predaja a prevádzky služieb 2024, Júl

Video: Zmenia sa pravidla času predaja a prevádzky služieb 2024, Júl
Anonim

Ak máte svoj vlastný web, pravdepodobne ste premýšľali o tom, ako predávať návštevnosť zo stránok (prevádzka stránok). Spôsoby predaja priamo závisia od témy, typu hostingu, počtu návštevníkov vášho zdroja za deň.

Image

Budete potrebovať

  • - mať svoju vlastnú webovú stránku

  • - mať elektronickú peňaženku Webmoney alebo Yandex Money

  • - mať aspoň základné znalosti HTML

Návod na použitie

1

Všetky spôsoby predaja návštevnosti z vašej vlastnej stránky padajú, aby prilákali návštevníkov na iné internetové zdroje, za ktoré dostanete peniaze. Preto, aby bol predaj vašej prevádzky čo najefektívnejší, mali by sa stránky na predaj návštevnosti vybrať čo najbližšie k vášmu zdroju na danú tému. V takom prípade dôjde k väčšiemu počtu konverzií z vašich stránok na ostatných a váš príjem z predaja návštevnosti bude teda vyšší.

2

Dôležitú úlohu hrá typ hostenia zdrojov: platené alebo bezplatné. Ak je váš web hostený na bezplatnom serveri (zvyčajne sa takýto hosting poskytuje spolu s povinným umiestnením cudzích bannerov a odkazov na váš web - čím sa kompenzujú náklady na web, ktorý web zaberá na hostiteľskom serveri), existuje oveľa menej spôsobov, ako predávať návštevnosť, ako na platenom webe. hosting. Dôvodom je skutočnosť, že niektoré webové stránky, ktoré nakupujú návštevnosť negatívne, súvisia so zdrojmi bezplatných hostiteľských služieb v dôsledku externej netematickej reklamy, a tiež sa domnievajú, že postoj vlastníka k webovým stránkam pri bezplatnom hostovaní nie je vážny.

3

Najdôležitejšiu úlohu pri výnose z predaja prevádzky zohráva prevádzka na webe. Čím vyššiu návštevnosť, tým viac návštevníkov bude zaujímať transparenty alebo odkazy vedúce na stránky, ktoré nakupujú návštevnosť od vás. Čím viac ľudí prechádza z vášho webu na iné stránky, ktoré nakupujú návštevnosť, tým väčší zisk získate. V niektorých systémoch predaja návštevnosti sa tiež vyžaduje, aby prevádzka stránok mala byť minimálne niekoľko jedinečných návštevníkov za deň počas niekoľkých mesiacov.

4

Platby v systémoch nákupu dopravy sa zvyčajne uskutočňujú prostredníctvom elektronických peňazí, aby ste mohli profitovať z predaja prevádzky, musíte mať elektronickú peňaženku Webmoney alebo Yandex Money. Elektronickú peňaženku môžete získať úplne zadarmo.

5

Existuje niekoľko spôsobov, ako predávať návštevnosť na internete. Jedným zo spôsobov predaja je kontextová reklama ponúkaná hlavným vyhľadávacím nástrojom. Účasťou v tomto systéme predaja návštevnosti umiestňujete na web reklamné jednotky obsahujúce textové informácie. Keď používateľ klikne na kontextové reklamné odkazy, za každé jedinečné kliknutie dostanete zaplatené. Textové informácie v blokoch sa líšia v závislosti od obsahu vašej stránky alebo od poslednej žiadosti návštevníka vo vyhľadávacích nástrojoch. Predpokladá sa, že toto tematické zameranie reklamných materiálov je efektívne, pretože zodpovedá záujmom návštevníkov prehliadajúcich webovú stránku. V praxi je však kontextová reklama dobrá iba pre veľké weby, pretože pomer kliknutí a počtu zobrazení je malý.

6

Ďalším spôsobom, ako predávať prevádzku, je spolupráca s reklamnými maklérmi. Reklamní makléri sú weby, ktoré kupujú kliknutia na reklamy (textové bloky), bannery (obrázky) a hlavolamy (obrázky s textom). Na spoluprácu s reklamnými maklérmi umiestnite na svoj web špeciálny kód. Reklamy, bannery alebo ukážky sa zobrazia pri umiestnení kódu. Keď návštevník klikne na tieto propagačné materiály, za každé jedinečné kliknutie dostanete platbu.

7

Existujú tiež výmeny bannerov za nákup prevádzky, kde sa platby platia za zobrazenie bannerov alebo počas trvania ich umiestnenia. To znamená, že umiestnením reklamného pruhu na webovú stránku získate platbu za počet jeho zobrazení návštevníkom stránok alebo za dobu trvania reklamného pruhu na vašom webe.

8

Výhodným spôsobom predaja je prostredníctvom pridružených programov iných stránok. Účasťou na pridruženom programe ktorejkoľvek stránky získate sadu bannerov alebo odkazov, ktoré budete musieť vložiť do svojho zdroja. Ak po kliknutí na odkaz alebo banner z vašej webovej stránky vykonal návštevník dohodnutú akciu (vyplnil prihlášku, zaregistroval sa, objednal tovar atď.) Na webovej stránke pridruženého programu, dostanete na svoj osobný účet na webovej stránke pridruženého programu peňažnú odmenu. Platba za dokončenú akciu alebo objednávku návštevníka je omnoho vyššia ako za zobrazenie alebo kliknutie na banner.

9

Existujú agregátory pridružených programov - stránky, ktoré kombinujú niekoľko pridružených programov a umožňujú, ak sa zaregistrujú iba raz, zúčastňovať sa rôznych pridružených programov. Príjem z účasti na rôznych pridružených programoch takého agregátora sa sčítava a pripisuje na váš osobný účet v tomto systéme.

Užitočné rady

Pri výbere spôsobu predaja návštevnosti z vlastnej stránky musíte zvážiť:

- témy

- druh hostenia, - počet návštevníkov za deň.

Zohľadnenie týchto parametrov vám pomôže zvoliť najziskovejší spôsob, ako predávať návštevnosť zo svojich stránok a zvýšiť svoj príjem.

  • Yandex slovníky
  • ako vypočítať prevádzku

Odporúčaná