Obchodné riadenie

Ako predať poukaz

Ako predať poukaz

Video: UpBenefia - platba poukazom 2024, Júl

Video: UpBenefia - platba poukazom 2024, Júl
Anonim

Poukážky v súčasnosti stratili svoju praktickú hodnotu. Teraz sú bezcenní. Dnes však nájdete kupcov rodinných poukážok, privatizačných šekov, podielových listov rôznych investičných fondov a akciových spoločností. Ako môžete svoj kupón predať?

Image

Budete potrebovať

počítač s prístupom na internet, telefón.

Návod na použitie

1

Vyhľadajte na internete fóra zamerané na poukážky a kontroly privatizácie. Tieto fóra zvyčajne spájajú ľudí, ktorí majú záujem o kúpu alebo predaj poukážok. Títo ľudia sa často považujú za zberateľov. Zhromažďujú nielen šeky a poukážky, ale aj akcie rôznych podnikov, ktoré predtým umožňovali zamestnancom zúčastňovať sa na činnostiach spoločnosti. Zberatelia kupujú kupóny za výhodnú cenu, ale majiteľ môže za svoje cenné papiere získať aspoň nejaké peniaze. Na fóre sa navyše nachádzajú ľudia, ktorí už svoje poukážky predali a môžu poskytnúť kontaktné informácie o spoločnostiach, ktoré sú ochotné tieto papiere kúpiť.

2

Prezrite si rôzne nástenky a aukcie online. Často je to tak, že môžete zarobiť dobré peniaze predajom poukážok. Hlavné je správne určiť kategóriu predaného tovaru. Počet žiadateľov o kúpu poukážky bude závisieť od toho.

3

Pravidelne kontrolujte súkromné ​​reklamy na sociálnych sieťach, špecializovaných weboch a zdrojoch. Určite tu nájdete aj potenciálnych kupcov vášho poukazu.

4

Vyhľadajte na internete oficiálne webové stránky investičných fondov alebo otvorené akciové spoločnosti, ktoré predtým vlastnili šeky, akcie alebo privatizáciu. Dnes už investičné fondy pre šeky už neexistujú, ale mnoho komerčných subjektov s radosťou nakupuje staré poukazy a šeky. Je dôležité kontaktovať iba zástupcu takejto organizácie a ponúknuť vaše príspevky. Kontaktné informácie pre komunikáciu sa vždy nachádzajú na webových stránkach týchto spoločností. Informácie o investičných fondoch, otvorených akciových spoločnostiach možno získať aj od Federálneho štátneho fondu na ochranu práv akcionárov a vkladateľov.

Užitočné rady

Nezabudnite sa neustále pýtať priateľov a príbuzných na ich povedomie o predaji alebo kúpe kupónov.

Odporúčaná