Obchodné riadenie

Ako predať vyšívaný obrázok

Ako predať vyšívaný obrázok

Video: Vyšívané nažehlovací obrázky 2024, Smieť

Video: Vyšívané nažehlovací obrázky 2024, Smieť
Anonim

Mnoho dievčat sa zaoberá výšivkou - obyčajnou výšivkou aj korálkami. Každý vie, koľko práce a času remeselník venuje jednej práci, takže nie je prekvapujúce, že ručne vyšívané obrazy stoja veľa peňazí. Remeselník však v žiadnom prípade nemôže svoju prácu predať za skutočné peniaze. Čo robiť, aby ste dostali úplnú materiálnu návratnosť za svoju tvorivú prácu?

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete získať peniaze na vyšívanie, nezabudnite ich dať potenciálnym kupujúcim správne. Pri nahrávaní fotografií z vašej práce na internete nezabudnite, že fotografia je tvárou vašej výšivky a záleží na kvalite fotografie, či sa zákazníkom bude produkt páčiť.

2

Najlepšie je využiť služby profesionálneho fotografa, pretože výšivkou, najmä ak je vyrobená z korálikov, je ťažké fotografovať krásne pomocou bežného fotoaparátu.

3

Uveďte skutočnú cenu, ktorá zodpovedá nákladom na prácu a zároveň je dostupná pre ostatných. Nerobte príliš vysoké ceny - spočiatku to môže ľudí odradiť.

4

Pri výpočte nákladov na vyšívanie spočítajte cenu plátna, nití alebo korálikov, vzorov a samozrejme času. Spočítajte, koľko hodín ste strávili vyšívaním, a každú hodinu preložte na peňažný ekvivalent.

5

Nezabudnite správne a podrobne opísať prácu. Podrobný popis vlastností a charakteristík diela by mal byť vyčerpávajúci - aby kupujúci bez zbytočných otázok pochopil, či tento nákup potrebuje. Vždy uveďte veľkosť výšivky v rámiku a bez neho, ako aj vaše kontaktné informácie.

6

Uverejnite svoju prácu na rôznych vyšívacích portáloch, online obchodoch, na stránkach, na ktorých remeselníci uvádzali svoje výrobky na predaj.

7

Zverejňujte reklamy na blogoch a na nástenkách predávajúcich jedinečné vyšívané obrazy. Skúste navštíviť internetové obchody, kde nájdete nezvyčajné darčeky. To vám prinesie slávu a pomôže vám nájsť kupcov.

  • ako predávať korálkové obrazy
  • Predaj vyšívaných diel

Odporúčaná