Obchodné riadenie

Ako predávať detské veci

Ako predávať detské veci

Video: Predávajte rýchlo a ľahko - Detské veci 2024, Smieť

Video: Predávajte rýchlo a ľahko - Detské veci 2024, Smieť
Anonim

Predaj detského tovaru je dobrý obchod. Prináša nielen zisk, ale aj morálnu spokojnosť. Práca s detskými výrobkami je potešením, najmä ak sú vysokej kvality. Odevy pre deti sú stále žiadané, pretože deti rýchlo rastú. Naše tipy vám pomôžu zvýšiť predaj detského oblečenia.

Image

Návod na použitie

1

Opatrne rozložte tovar. Toto je najdôležitejšia vec. Zvyčajne rodičia prichádzajú do obchodu so svojimi deťmi, deti sú neposlušné a nie je čas vyriešiť sutiny oblečenia. Všetko by malo byť prehľadne na viditeľnom mieste, aby ste mohli prísť a vidieť tú správnu vec.

2

Správne obloženie okna a zavesenie. Usporiadajte tovar jeden po druhom na okná. Do vitríny sa zvyčajne umiestňujú posúvače, vesty, kapoty, topánky a iné drobné odevy. Na zavesené vrchné odevy, šaty a obleky. Celkové minimum. Z veľkostného rozsahu umiestnite na predajnú plochu iba jednu veľkosť - najmenšiu a zvyšok odneste do skladu. Pamätajte, že nemáte blší trh, ale detský odev.

3

Zaveste mikiny, šaty, blúzky a košele tesne nad úroveň očí. Sukne, nohavice, opasky, tašky, batohy - nižšie. Pred umiestnením na obchodnú plochu nezabudnite všetky veci rozbaliť. Všetko oblečenie by malo vyzerať dokonale. Žiadne vyčnievajúce vlákna, spadnuté gombíky alebo špinavé škvrny!

4

Vložte objednávku do obchodu. Čistota a presnosť sú kľúčom k úspechu vo vašom podnikaní.

5

Vyplňte cenovky podľa všetkých pravidiel. Nedostatok cenoviek obťažuje kupujúcich. V hornej časti cenovky uveďte názov organizácie - vlastníka predajne, potom - názov tovaru, predmet, s cieľom uľahčiť nájdenie veci v sklade, dostupné veľkosti. Nižšie je uvedená cena, zloženie a krajina pôvodu.

6

Vyberte polohu tovaru. V centrálnej časti umiestnite oblečenie známych značiek, drahšie za cenu. Pravdepodobnosť, že ju kúpia, je mnohonásobne vyššia.

7

Naučte sa merchandising. Táto veda vám pomôže správne vystaviť tovar a zvýšiť predaj.

Venujte pozornosť

Nezabudnite, že propagácie, zľavy, predaj a žlté cenovky sú pre kupujúcich veľmi atraktívne.

Odporúčaná