obchodné

Ako predávať softvérové ​​produkty

Ako predávať softvérové ​​produkty
Anonim

Návštevníci World Wide Web platia za softvérové ​​produkty, iba ak v nich vidia skutočnú hodnotu a investovanú prácu autora. Pri nepretržitom predaji tohto typu produktu je potrebné zvážiť veľa dôležitých vecí.

Image

Budete potrebovať

  • - počítač;

  • - prístup na internet;

  • - adresár mesta.

Návod na použitie

1

Zvážte vytvorenie rôznych verzií softvéru (softvérového produktu), ktorý bude bežať na rôznych operačných systémoch. Tým sa rozšíri okruh vašej potenciálnej zákazníckej základne.

2

Urobte to tak, aby ste na svojich stránkach mohli okamžite kúpiť softvérový produkt a nahrať ho do svojho počítača. Ale pred tlačidlom kúpiť musíte samozrejme poskytnúť podrobné informácie o tomto produkte, aby vaši zákazníci vedeli, na čo presne míňajú peniaze.

3

Ponúknite bezplatnú skúšobnú verziu softvérového produktu a sprístupnite ho na stiahnutie. Umožnite potenciálnym zákazníkom ich používať určitý čas alebo so základnými funkciami. Po uplynutí skúšobnej doby budú môcť tento produkt kúpiť, ak sa im to páči.

4

Chráňte svoj program obmedzením počtu funkcií, ktoré majú používatelia k dispozícii počas skúšobného obdobia. Pri zakúpení tohto softvéru tieto funkcie jednoducho odomknete. Existuje ďalšia možnosť - sprístupniť všetky funkcie tak, aby sa budúci zákazníci mohli skutočne cítiť z celého produktu.

5

Distribuujte skúšobné verzie produktu na CD poštou. CD musí obsahovať rovnaké programy, ktoré je možné stiahnuť cez internet.

6

Predajte svoj softvér prostredníctvom maloobchodu. Vyhľadajte internetové obchody a fyzické oddelenia, ktoré budú pripravené predať vaše programy svojim zákazníkom.

7

Propagujte svoj softvérový produkt sami. Existuje niekoľko účinných spôsobov, ako to dosiahnuť, a to aj prostredníctvom online marketingu. Vytvorte svoju pridruženú sieť a požiadajte o renomované stránky vo svojom výklenku, aby opísali svoj produkt. Zvážte aj partnerstvo so spoločnosťami, ktoré ponúkajú súvisiace produkty v tomto segmente. Pozvite ich, aby predali softvér spolu s ostatnými výrobkami.

Venujte pozornosť

Za cenu. Nepodceňujte ani nadceňujte to na svojom produkte.

Užitočné rady

Pokúste sa krásne navrhnúť softvérový produkt. To pritiahne viac potenciálnych zákazníkov.

Ako predávať IT služby počas krízy

Odporúčaná