Druhy činností

Ako vyrábať obaly

Ako vyrábať obaly

Video: Ako vyrobiť kryt na mobil | DIY obal na mobil v podobe morskej panny 💕📱 | Kryt meniaci farby 2024, Júl

Video: Ako vyrobiť kryt na mobil | DIY obal na mobil v podobe morskej panny 💕📱 | Kryt meniaci farby 2024, Júl
Anonim

Obchod s výrobkami tašiek je považovaný za jeden z najvýhodnejších a najproduktívnejších. Rozsiahle použitie vriec a obalov vytvára vysoké nároky. Veľkou výhodou tohto podnikania sú aj relatívne nízke náklady na vybavenie a rýchla návratnosť.

Image

Budete potrebovať

  • - dokumenty o registrácii právnickej osoby;

  • - priestory;

  • - výrobná linka;

  • - suroviny;

  • - zamestnanci.

Návod na použitie

1

Na otvorenie výroby balíkov musíte získať doklady o registrácii právnickej osoby (IP alebo LLC).

2

Ďalej musíte nájsť miestnosť, v ktorej budú umiestnené výrobné linky a sklad. Dá sa kúpiť alebo prenajať. Miestnosť, v ktorej bude umiestnená výrobná dielňa, musí mať stropy minimálne 7 metrov, inak sa tam potrebné vybavenie jednoducho nehodí. Pretože miestnosť, v ktorej bude výroba balíkov umiestnená, je pomerne vysoká, mali by ste sa zvlášť starať o jej vykurovanie. Vo väčšine prípadov sú na tento účel nainštalované infračervené žiarovky.

3

Nákup výrobnej linky. Budete potrebovať: extrudér, stroj na rezanie filmu, lis, ktorý odreže rukoväť v sáčku. Linku je možné zakúpiť už v súprave a spolu s výrobnou technológiou alebo vytočiť potrebné vybavenie osobitne. V druhom prípade samozrejme môžete ušetriť nejaké peniaze, ale musíte pochopiť proces výroby balíkov. Ak chcete na balíčky použiť obrázky, budete potrebovať ďalšie zariadenie - flexograf. Takéto vybavenie je však dosť drahé a v počiatočnom štádiu by ste sa mali pravdepodobne vyhnúť tejto myšlienke.

4

Vyberte suroviny, s ktorými budete pracovať. Výber materiálu priamo ovplyvňuje kvalitu hotového výrobku. Granulovaný polyetylén, ktorého veľkosť granúl nepresahuje 5 mm, sa považuje za materiál najvyššej kvality na výrobu vriec. Používanie druhotných surovín je celkom prijateľné, ale iba pre obaly, ktoré by nemali prísť do styku s potravinami z dôvodu obsahu škodlivých látok v nich. Polypropylén sa niekedy používa ako surovina, vyžaduje si však špeciálne, nie také bežné vybavenie. Na výrobu vriec budete tiež potrebovať farbivá. Ceny pre nich sa líšia od rôznych výrobcov, niekedy veľmi významne.

5

Keď je všetko pripravené na spustenie, je potrebné vybrať personál. Práca na výrobe balíkov nevyžaduje od zamestnancov žiadne osobitné znalosti a zručnosti. Údržba stroja je jednoduchá záležitosť a môžete sa ju naučiť veľmi rýchlo.

6

Na jednej modernej linke budete môcť vyrábať úplne odlišné balíčky, ktoré pomôžu výrazne zvýšiť predaj a prácu na objednávku. Špecialisti odporúčajú začať podnikať s výrobou jedného alebo dvoch produktov, a keď sa vaša firma vyplatí a začne generovať príjem, môžete rozšíriť sortiment.

Odporúčaná