Obchodná komunikácia a etika

Ako oslavovať skupinu

Ako oslavovať skupinu

Video: Mega Oslava narodenín Jozko 70r Zemné Hrá Skupina Boss IGOR & MADO + Markus 2020 DVD 5 2024, Júl

Video: Mega Oslava narodenín Jozko 70r Zemné Hrá Skupina Boss IGOR & MADO + Markus 2020 DVD 5 2024, Júl
Anonim

Dnes sa objavujú nové, stále niekomu neznáme hudobné skupiny, ktoré majú vlastný pohľad na svet a vyjadrujú ho vo svojej práci. Aby boli tieto skupiny schopné vyjadriť sa a sprostredkovať širokým masám svoje myšlienky a svoju víziu hudby, je potrebná „propagácia“ kolektívu. Ako môže niekto oslavovať skupinu?

Image

Budete potrebovať

  • Záznamové zariadenie

  • Prázdne disky

  • Prístup na internet

Návod na použitie

1

Vytvorte skupinový album. Najprv musíte zaznamenať skladby vysokej kvality, ktoré sa vyznačujú vynikajúcim zvukom. Odporúča sa nahrávať skladby na jeden disk, ktorý bude prvým albumom skupiny. Takýto disk by mal byť vždy s ním, ak je to potrebné, aby ho preukázal zainteresovanej osobe. Je ešte lepšie, ak je na sklade viac ako jeden disk, pretože môžu nastať rôzne prípady vyššej moci, napríklad disk bude chybný atď.

2

Propagujte skupinu. Musíte začať propagovať skupinu ako značku. Aby ste to dosiahli, musíte uverejňovať skladby na známych internetových portáloch, aby ste získali aspoň minimálnu popularitu. Rozhlasovým staniciam môžete poslať niekoľko skladieb, ktoré môžu v prípade potreby vždy vysielať skladby vo vzduchu. Nezabudnite na televíziu. Je pravda, že federálne kanály pravdepodobne nevysielajú skupinu, ktorá nie je známa nikomu, ale na regionálnej úrovni je celkom možné, aby sa stala rozpoznateľnou.

3

Je nevyhnutné, aby skupina vyvinula svoje vlastné logo alebo zvýraznila konkrétny „čip“ - to je charakteristický znak. Táto funkcia bude sprevádzať celú skupinu počas jej práce, takže by mala byť jasná a nezabudnuteľná.

4

Zúčastnite sa súťaží a koncertov Nezanedbávajte súťaže, festivaly a charitatívne podujatia. Ich správanie je vždy monitorované tlačou, takže tím má skutočnú šancu „sa rozsvietiť“. Často sú to také koncerty, ktoré si skupiny všimnú a vyzvú na účasť na zaujímavých projektoch.

5

Nájdite výrobcu Spravidla po úspešnom výkone na regionálnej úrovni skupina dostane niekoľko návrhov na výrobu. Producent organizuje koncerty, jednotlivé predstavenia, organizuje rozhovory a stretnutia s novinármi.

Venujte pozornosť

Skupina môže oslavovať iba talent a nesebecká túžba niesť svoju kreativitu masám. A túžba stať sa populárnou a bohatou prostredníctvom hudby môže zrušiť iba úsilie začínajúcich hviezd. Koniec koncov, potom fanúšikovia pochopia hlavný účel každého predstavenia tímu a budú ignorovať túto „sebeckú“ prácu.

Informačný portál

Odporúčaná