nepopulárne

Ako stráviť firemné narodeniny

Ako stráviť firemné narodeniny

Video: OTECKOVIA - Bielikovci alarmujú políciu: Luky zmizol! 2024, Júl

Video: OTECKOVIA - Bielikovci alarmujú políciu: Luky zmizol! 2024, Júl
Anonim

Firemná dovolenka je silným stimulom pre vytvorenie priateľského tímu a firemnej kultúry. Firemné narodeniny sú druhým najdôležitejším sviatkom po Novom roku, na ktorý čakajú všetci zamestnanci. Východiskovým bodom pre vašu spoločnosť môže byť dátum registrácie spoločnosti alebo deň profesionálnej dovolenky v priemysle.

Image

Návod na použitie

1

Firemný deň môžete osláviť iba pre zamestnancov spoločnosti. Toto je najkrajšia forma dovolenky, v ktorej bude všetko postavené na základe existujúcich preferencií tímu v mieste konania, výberu zábavy a gastronomických lahôdok. Okrem zamestnancov na plný úväzok môžu partneri pozvaní na narodeniny spoločnosti zahŕňať aj partnerov spoločnosti na oboch stranách - dodávateľov a kupujúcich, čo bude následne slúžiť ako reklama a PR akcie. Narodeniny spoločnosti sa potom stanú nielen motivačným nástrojom pre zamestnancov, ale aj príležitosťou na preukázanie pohody, úspechu a stability podniku.

2

Deň spoločnosti je udalosť, ktorá sa opakuje každý rok bez ohľadu na zásadu jej výberu a hostí, ktorí sa na nej stretnú. Preto je dôležité brať do úvahy už zavedené tradície, nie je vôbec potrebné na úkor obchodných potrieb usporiadať niektoré očarujúce predstavenia. Len premýšľajte nad scenárom vašej udalosti. V štruktúre sviatkov je veľmi dôležité zabezpečiť akciu, do ktorej súčasne zapojíte všetkých účastníkov zhromaždených pri narodeninách spoločnosti. Mohlo by to byť odpálenie loptičiek do neba, vykonávanie firemnej hymny, lámanie šampanských. Proces jednoty a udržiavania firemného ducha je dôležitý.

3

Nasledujúcimi akciami sú výber miesta na oslavu, vypracovanie zábavného programu, výber sviatočných dekorácií pre udalosť atď. Prvky sú dôležité, ale jednoduchšie ich vykonanie.

4

Po výbere času a miesta začnite odosielať pozvánky podľa zoznamu hostí. Pozvánky si môžete kúpiť obyčajný papier. A môžete ukázať predstavivosť a pripravovať pozvánky podľa témy dovolenky alebo smerovania spoločnosti.

Odporúčaná