Obchodné riadenie

Ako propagovať hotel

Ako propagovať hotel

Video: dedina Jance & Hotel Tutto | Mavrovo a Rostuse 2024, Júl

Video: dedina Jance & Hotel Tutto | Mavrovo a Rostuse 2024, Júl
Anonim

Rozvoj domáceho cestovného ruchu a obchodných vzťahov neustále zvyšuje počet ciest. Nájsť slušný hotel v neznámom meste nie je ľahká úloha. Ak chcete propagovať svoj vlastný hotel a získať stabilný príjem, mali by ste používať integrovaný prístup.

Image

Návod na použitie

1

Uistite sa, že reklama vášho hotela je vo všetkých adresároch miest, elektronických mapách, žltých stránkach. Vždy sa snažte zvýrazniť názov svojho hotela vo všeobecnom zozname pomocou bannera, iného písma alebo ďalších reklamných riadkov.

2

Vytvorte kvalitný web pre svoj hotel. Dnes čoraz viac ľudí, ktorí cestujú, radšej nájde a rezervuje hotely na internete. Umiestnite na stránku maximálne množstvo informácií, vysoko kvalitné fotografie, vytvorte funkciu rezervácie a niekoľko druhov platieb. Postarajte sa o optimalizáciu webu SEO: na žiadosť používateľov týkajúcu sa vášho mesta by sa v horných riadkoch zoznamu výsledkov mal objaviť názov hotela.

3

Dbajte na výber distribučných kanálov vášho hotela. Pomyslite na vlastné riešenia. Nadviažte partnerstvá s cestovnými kanceláriami, ktoré organizujú zájazdy a výlety do vášho mesta. Na určité percento si rezervujú hotel pre svojich hostí. Informujte svoju obchodnú komoru o svojej práci, pretože pri veľkých obchodných udalostiach v regionálnom meradle je vždy prúd návštevníkov.

4

Venujte osobitnú pozornosť udržaniu a spokojnosti zákazníka. Mnoho hostí v meste uprednostňuje pobyt v rovnakom hoteli. Spokojný klient navyše odporučí váš hotel vždy svojej rodine a kolegom. Preto dosiahnite dokonalú službu, vytvorte v hoteli útulnú a priateľskú atmosféru, neustále analyzujte názory a požiadavky hostí.

Venujte pozornosť

Vyhnite sa hrubým chybám v hotelových službách, ktoré mu môžu poskytnúť zlú povesť. Krádež, nedostatočná bezpečnosť, nekvalitné jedlo - to všetko môže vypovedať všetko vaše úsilie o propagáciu hotela.

Užitočné rady

Zarezervujte si suveníry špecifické pre hotel, ktoré si hostia môžu priniesť so sebou. Perá, kalendáre, papierové súpravy, magnety: také malé veci, ktoré naznačujú vaše meno a kontaktné informácie, vám neustále pripomínajú hotel.

Odporúčaná