Obchodné riadenie

Ako propagovať obchod s autodielmi

Ako propagovať obchod s autodielmi

Video: program pre stomatológiu 2024, Júl

Video: program pre stomatológiu 2024, Júl
Anonim

Autosúčiastky - podvozok. Konkurencia na tomto trhu je však veľmi vysoká, napriek skutočnosti, že je stále viac a viac automobilov. Ako obísť konkurentov a zatraktívniť váš obchod pre zákazníkov?

Image

Návod na použitie

1

Než začnete obchodovať, prečítajte si obchody budúcich konkurentov, zaujímajte sa o to, aké produkty ponúkajú. Ak je to možné, vyberte svoj pôvodný produkt. Predpokladajme, že všetky zaujímavé nápady sa už používajú a ak chcete otvoriť obchod vo veľkom alebo pohraničnom meste, spoliehajte sa na zahraničné automobily, ktoré sú vo vašej oblasti populárne.

2

Ak je pre vás stále predaj náhradných dielov pre zahraničné automobily stále príliš drahý, najskôr si kúpte malú dávku tovaru a inzerujte svoj obchod ako obchod so špecializáciou predovšetkým na plnenie objednávok budúcich zákazníkov.

3

Ak si stále nemôžete dovoliť ani malú dávku tovaru, otvorte obchod s príslušnými výrobkami (spotrebný materiál). Vždy sú veľmi žiadané a veľmi skoro si budete môcť kúpiť prvú dávku náhradných dielov.

4

Ak je to možné, otvorte obchod čo najbližšie k centru mesta. Cena za prenájom miestnosti v centre bude samozrejme oveľa vyššia ako cena, ktorú by ste zaplatili na okraji mesta, ale v spálňach týchto obchodov je množstvo, a nie je pravda, že kupujúci sa spoja s vaším obchodom. Ešte drahší prenájom priestorov bude stáť po frekventovaných cestách. Ale dohodou to môžete zariadiť. Vaše náklady sa vyplácajú veľmi rýchlo, takže nešetrite peniaze na prenájom miestnosti na dobrom mieste.

5

Používajte, samozrejme, všetky dostupné typy reklamy. Nebuďte lakomí, objednajte si dobrých špecialistov (alebo kontaktujte reklamnú agentúru), aby rozvíjali koncepciu reklamy vašej inštitúcie.

6

Nájdite spoľahlivých dodávateľov tovaru. Nespoliehajte sa na priateľov, pretože podnikanie a priateľstvo sú nezlučiteľné pojmy. Používajte staré pripojenia alebo ak ste v tomto odbore nováčikom, obráťte sa na konzultanta. Služby týchto špecialistov nie sú lacné, ale neskôr sa nebudete musieť pred kupujúcimi a zákazníkmi začervenať kvôli nedostatočnej kvalite tovaru.

7

Pokúste sa skontaktovať s autoservismi v okolí. Ak je služba automobilov otvorená nedávno alebo naopak, funguje už veľmi dlho, je pravdepodobné, že jej majitelia budú chcieť s vami spolupracovať.

8

Tovar usporiadajte pekne na policiach (napríklad podľa schémy „trojuholníka“). Krásne a elegantne usporiadaný produkt bude označovať zodpovednosť jeho vlastníka za kvalitu výrobkov a včasné vykonanie objednávok.

9

Prenájom personálu profesionálnych predajcov, kuriérov a bezpečnostných strážcov. Neskladajte na video monitorovacie, poplachové a iné bezpečnostné systémy.

10

Ak váš obchod funguje už dlho, porozmýšľajte o tom, či všetky vaše akcie prispievajú k jeho „propagácii“ a prečítajte si tieto pokyny, akoby začínali od nuly.

čo nazvať obchod s autodielovami

Odporúčaná