Obchodné riadenie

Ako propagovať maloobchod

Ako propagovať maloobchod

Video: Make $12,670+ On Complete AUTOPILOT With JUST One CLICK (Make Money Online) 2024, Júl

Video: Make $12,670+ On Complete AUTOPILOT With JUST One CLICK (Make Money Online) 2024, Júl
Anonim

Ak sa rozhodnete otvoriť predajné miesto, mali by ste vedieť, že máte iba dve optimistické možnosti pre vývoj udalostí: buď máte najprv málo zákazníkov a potom veľa, alebo máte veľa naraz a potom ešte viac. Samozrejme si vyberiete druhú možnosť. Aby sa všetko ukázalo týmto spôsobom, musíte začať reklamnú kampaň zameranú na otvorenie bodu, dlho predtým, ako bude otvorená.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr použite reklamu v rozhlase. Identifikujte najpopulárnejšie rozhlasové stanice a spustite video, ktoré bude hovoriť o otvorení maloobchodnej predajne. Obsah videa sa bude postupne meniť, nezabudnite si objednať novú možnosť prehrávania v rádiu.

2

Pri vchode do oddelenia, ktoré otvoríte (alebo nad ním), umiestnite reklamný plagát o hroziacom otvorení vašej predajne. Oznámte zľavy v prvý deň otvorenia a distribúcie zľavových kariet zákazníkom, ktorí nakupujú tovar v prvom týždni. Duplikujte tieto správy v rádiu a vytlačené.

3

Otvorte webovú stránku svojej zásuvky. Vaše oddelenie by malo mať niečo, čo ho kvalitatívne odlíši od ostatných. Založte skupinu na sociálnej sieti a využívajte vírusový marketing a distribuujte video o otvorení maloobchodnej predajne.

4

Majte veľké otvorenie zásuvky. Po uplynutí týždňa distribúcie klientskych kariet pozastavte ich vydávanie a po dvoch mesiacoch pokračujte v jeho vydávaní. Pravidelne organizujte propagačné akcie a dni zľavy, aby ste zvýšili záujem kupujúcich.

Ako otvoriť maloobchodnú predajňu od nuly na trhu av nákupnom centre

Odporúčaná