Obchodné riadenie

Ako implementovať knihy

Ako implementovať knihy

Video: Mgr. Juraj Bednár – Bitcoin 2024, Júl

Video: Mgr. Juraj Bednár – Bitcoin 2024, Júl
Anonim

S príchodom éry internetu a informačných technológií sa knihy v žiadnom prípade nestali „mŕtvou váhou“ na pultoch obchodov. To im len dodalo ďalšiu motiváciu pre rast a rozvoj. V závislosti od účelu sa knihy kupujú na rôzne účely - niektoré preto, že informácie obsiahnuté v knihe sa nedajú nájsť na internete a iné preto, že je skutočné potešenie prečítať si papierovú verziu, nie elektronickú verziu.

Image

Návod na použitie

1

Ak máte k dispozícii literatúru, vyhodnotte jej účel a potenciálnu hodnotu. S rovnakým úspechom môže byť kniha zriedkavým predstaviteľom zábavného žánru, vzdelávacích materiálov alebo starožitnou publikáciou. Odhadnite stupeň zhoršenia kvality kníh a ich potenciálneho cieľového publika.

2

Inzerujte knihy na internete. Na základe toho, aký starý a na aký účel môže byť táto kniha alebo kniha zaujímavá, vyvodte záver o hľadaní cieľového publika presne v mieste, kde je najpravdepodobnejšie. Uverejňujte oznámenia na tematických fórach, ako aj v novinách a iných tlačových médiách.

3

Sociálne siete vám môžu pomôcť implementovať zriedkavé aj štandardné knihy. Stačí urobiť malú zľavu. Otvorte skupinu kníh, priložte fotografie a zhrnutie každej knihy. Nezabudnite, že čím lepšie knihu inzerujete online, tým je pravdepodobnejšie, že si ju kúpi od vás. Pokúste sa vyhľadať účastníkov z vášho regiónu, aby ste zjednodušili proces nákupu a predaja.

Ako sa stať autorom s vašou papierovou knihou zadarmo za deň

Odporúčaná