obchodné

Ako inzerovať okná

Ako inzerovať okná

Video: 128 | What needs to be done to launch a SpaceX Starship to 15 kilometers? 2024, Júl

Video: 128 | What needs to be done to launch a SpaceX Starship to 15 kilometers? 2024, Júl
Anonim

Mnoho spoločností dnes inštaluje plastové okná. Ako sa umiestniť na trhu týchto služieb? Ako prilákať zákazníkov (zákazníkov)? Ako nechať konkurentov ďaleko za sebou? Odpoveď na tieto otázky je zrejmá - potrebujete inteligentnú a vyváženú reklamu. Slogany „Sme lacnejšie“, „Tri okná za cenu dvoch“, „Najchladnejšie okná, ktoré máme“ a podobne, sa už vyčerpali. Vyžadujú sa nové prístupy k organizácii reklamy a nové nápady. A sú.

Image

Návod na použitie

1

Preskúmajte svoje cieľové publikum. Naznačte si niekoľko skupín potenciálnych zákazníkov, napríklad: ľudí s podobnými problémami - rodiny, kde sú pacienti (alergické deti, astmatici, starší rodičia atď.). Títo ľudia potrebujú plastové okná, cez ktoré neprenikajú prach a alergény, ako je napríklad topoľový chmýľ, peľ kvetín a výfuk, a zvuky hlučných ulíc. Vo svojich letákoch prilepených do zvlášť hlučných, prašných a plynných štvrtí sa postavte: „Zachránime vás pred hlukom, prachom a sadzami.

, „alebo jednoducho:„ Nevkladáme len okná, riešime vaše problémy. “Ďalšia možnosť: ak si vyberiete„ kruh “ambicióznych ľudí, ktorí chcú aspoň vyniknúť od svojich susedov, kolegov atď., potom vo svojich brožúrach pri ich riešení zdôraznite, že „moderné plastové okná sú štýlové a úctyhodné“, „že„ okná nového storočia vyhlasujú určitý štatút a vkus svojich majiteľov “atď. Orientácia na určitý okruh ľudí je veľmi dôležitá.

2

Ak podmienečne rozdelíte svojich potenciálnych zákazníkov do skupín, zistite, ako sa jeden alebo druhý z nich používa na prijímanie informácií. Možno niektorí to získajú pri sedení a rozhovore na lavičke, iní z reklamných prestávok pri sledovaní seriálu a iní listovaním bezplatnými tajnými novinami alebo prehliadaním bulletinov na zastávkach verejnej dopravy. Vymenujte miesta na reklamu, aby sa zohľadnili rôzne skupiny (dvere, pavilóny, autobusové zastávky, televízna reklama na miestnom televíznom kanáli, noviny).

3

Preskúmajte reklamy konkurentov a príďte s niečím, čo ešte nemajú. Napríklad, sľubujte zákazníkom, že budete nielen inštalovať okná s vysokou kvalitou, ale tiež odoberať všetky zvyšky, ktoré zostanú po inštalácii veľa. To je dobrá motivácia pre spotrebiteľov tohto druhu služieb. Môžete uzavrieť dohodu s upratovacou spoločnosťou alebo si najať iba jednu osobu, ktorá bude po inštalácii okien uprataná.

4

Ďalšia možnosť spolupráce s firmou upratovacích služieb vám môže urobiť dobrú prácu. Môže to byť výmenné: inštalujete okná a po dokončení inštalačných prác dáte majiteľom bezplatný kupón na čistenie a umývanie okien (pohárov). Hostesky, ako je toto vyhlásenie prípadu, veľmi ocenia službu za ich skutočnú hodnotu, tiež odporučia všetkým, ktorých vedia, aby sa spojili s vašou spoločnosťou. Výhodou je aj čistiareň, pretože má stovky ďalších zákazníkov. Táto myšlienka je jednoduchá, ale veľmi účinná, funguje bezchybne.

5

Vytvorte si na internete svoju vlastnú webovú stránku s úplným popisom služieb, použitých technológií, cien, výhod oproti konkurentom, dodacích lehôt, dodacích informácií atď. Venujte osobitnú pozornosť kvalite fotografií zverejnených na webe. Texty by mali byť jednoduché, zrozumiteľné a ľahko čitateľné. Zvážte zvláštnosť online publika. Spravidla sa jedná o technicky zdatných a pokročilých ľudí, ktorí budú prehliadať desiatky stránok venovaných oknám, takže svojmu zdroju poskytnite neobvyklú fotografiu na hlavnej stránke alebo chytľavý slogan. Používateľ musí na vašom webe trvať, niečo ho musí pripojiť. Ak sami neviete vytvárať webové stránky, požiadajte o pomoc odborníkov - webových dizajnérov, copywriterov, neumers. Stojí to peniaze, ale návrat nie je dlho nadchádzajúci.

Odporúčaná