Druhy činností

Ako inzerovať právne služby

Ako inzerovať právne služby

Video: Zaostrené na... Externé právne služby 2024, Júl

Video: Zaostrené na... Externé právne služby 2024, Júl
Anonim

Nájdenie advokátskej kancelárie dnes nie je ťažké: v každom adresári sa ich počet meria v desiatkach. Výber toho najlepšieho z nich však vôbec nie je ľahký. Tradičné typy reklamy sú v praxi pre právnické firmy neúčinné. Preto by tieto spoločnosti mali na podporu svojich služieb využívať iné nástroje.

Image

Budete potrebovať

  • - internet;

  • - tlač.

Návod na použitie

1

Zostavte systém vzťahov s verejnosťou (PR), pretože to bude hlavný nástroj na propagáciu služieb vašej advokátskej kancelárie. Na začiatku roka alebo vykazovaného obdobia vypracujte akčný plán, na ktorom sa budete musieť zúčastniť. Môže ísť o veľké konferencie, televízne programy, okrúhle stoly a semináre. Pristupujte k výberu udalostí s osobitnou starostlivosťou: nemôžu mať príliš zábavnú povahu a budú musieť ovplyvniť aj vaše cieľové publikum.

2

Aktívne spolupracujte s tlačou. Veľmi efektívnym spôsobom propagácie vašich služieb bude vlastný stĺp v hromadných novinách. Napríklad jeden z vašich právnikov môže odpovedať na otázky čitateľov a riešiť sporné problémy. Dôvera verejnosti vo vašu spoločnosť sa výrazne zvýši. Okrem toho je vhodné umiestňovať analytické články, právne komentáre do cielených periodík: obchodné časopisy, noviny, almanachy.

3

Uveďte svoje komentáre o významných udalostiach, ktoré sa dejú okolo. Môže ísť o rozhovor s televíznym kanálom alebo novinármi, krátke poznámky v tlači. Zvýšený verejný záujem o takéto podujatia pomôže upútať pozornosť na vaše meno.

4

Vytvorte dobrú firemnú webovú stránku. Jeho rozhranie by malo byť jasné a štýlové, navigačné - pohodlné, informácie - podrobné a zrozumiteľné. Vo väčšine prípadov bude web spoločnosti hlavným zdrojom predbežného oboznámenia sa s vašou spoločnosťou pre potenciálnych zákazníkov.

5

Budujte povesť svojej spoločnosti úspešným podnikaním a procesmi. Tieto ukazovatele sú kľúčom k propagácii spoločnosti. Ľudia sa obracajú na právnikov v zložitých životných situáciách, takže len málo z nich sa spolieha na pravidelnú reklamu. Potenciálni klienti budú hľadať právnickú firmu s dobrou povesťou predovšetkým prostredníctvom svojich priateľov. Preto sa zapájajte do budovania vzťahov s vašimi existujúcimi zákazníkmi, rozširujte obchodné vzťahy a zvyšujte profesionalitu svojej práce.

Odporúčaná