obchodné

Ako vyrobiť strešnú kaviareň

Ako vyrobiť strešnú kaviareň

Video: ARE YOU READY TO PARTY? || Genius Fashion and Beauty Hacks To Rock Any Party! 2024, Júl

Video: ARE YOU READY TO PARTY? || Genius Fashion and Beauty Hacks To Rock Any Party! 2024, Júl
Anonim

Kaviareň alebo reštaurácia na streche je v súčasnosti veľmi populárnou záležitosťou. Takáto inštitúcia môže byť nielen útulná a pohodlná, ale aj veľmi romantická.

Image

Budete potrebovať

Budova s ​​vhodnou plošinou na streche, stavebný materiál, nábytok, ozdobné predmety, vázy, kvety, palmy.

Návod na použitie

1

Pri rozhodovaní o budove, na ktorej streche chcete postaviť kaviareň, musíte najprv skontrolovať jej vhodnosť. Strecha musí byť skutočne pevná. Koniec koncov, bude fungovať ako podlaha. Táto strecha by preto mala odolať nielen všetkým nosným konštrukciám a nábytku, ale aj ľuďom. Za zmienku stojí aj poveternostné podmienky a klíma. Strešná kaviareň v daždivých oblastiach nie je absolútne ziskovou záležitosťou, ktorá je jednoducho odsúdená na neúspech. Prvé miesto je pohodlie a bezpečnosť návštevníkov kaviarne.

2

Vyberte si budovu pre kaviareň v prosperujúcej a lepšie v elitnej časti mesta. Pri príprave jedálneho lístka je dôležité obsadenie potenciálnych návštevníkov a ich výška príjmu. To by sa mal postarať šéfkuchár reštaurácie. Ideálnou možnosťou je dohodnúť sa na stavbe strešnej kaviarne v čase výstavby budovy. Napokon, úloha nájsť pevnú strechu, z ktorej by sa otváral krásny výhľad, môže byť skutočne ťažká.

3

Dizajn strešnej kaviarne by mal na návštevníkov zanechať pozitívny dojem. A minimum scenérie nie je najlepším riešením. Za to však tiež nestojí. Je potrebné zachovať všeobecný štýl kaviarne a zároveň nájsť strednú cestu. V skutočnosti môže mať strešná kaviareň akýkoľvek dizajn: romantický s mnohými detailami, luxusný s pompéznymi pohovkami, vo forme nočného klubu s tanečným parketom alebo veľmi jednoduchý s obyčajnými slnečníkmi. Niektorí podnikatelia však namiesto slnečníkov používajú pekné stany alebo markízu.

4

Dizajn by mal byť jasný a farebný, aby kaviareň bola viditeľná pre ľudí. Večer musíte zvážiť aj osvetlenie. Nemusí to byť veľmi jasné. Svetelný súmrak vytvára romantickú a tajomnú atmosféru. Hostia budú ľahšie relaxovať. Kvety v kvetináčoch a kvetináčoch a dokonca aj skutočné palmy sú nevyhnutnou vlastnosťou strešnej kaviarne. S ich pomocou môžete z kaviarne urobiť letnú terasu: položte kvetinovú záhradu na samostatnú terasu a medzi stoly umiestnite palmy. Zelený dizajn priťahuje mnoho návštevníkov.

5

Kaviareň na streche môže byť otvorená a zatvorená. Rekonštrukcia musí byť koordinovaná s vlastníkmi budovy. Váš projekt by mal zapadať do všeobecných pravidiel prevádzky budovy a nemali by ich porušovať. Buďte pripravení na to, že zhromažďovanie licencií, povolení a iných dokumentov bude nejaký čas trvať.

Venujte pozornosť

Keď sa otvorí vaša kaviareň, neponáhľajte sa s veľkou reklamou v médiách. Počkajte s tým dva týždne alebo dokonca mesiac. Práca všetkých zamestnancov by mala byť dobre ladená. Potom môžete urobiť PR.

Užitočné rady

Názov strešnej reštaurácie by mal byť zvučný, zaujímavý a lákavý. Môže to súvisieť s umiestnením kaviarne alebo inými funkciami.

Problém večerného chladenia v kaviarni sa rieši niekoľkými spôsobmi: zahrievaním, inštaláciou ohrievačov alebo vydávaním teplých prikrývok. Nezabudnite tieto náklady zahrnúť do obchodného plánu.

Ako otvoriť strešnú reštauráciu. Dina Drozdová, špeciálne pre MD. Reštaurácia »

Odporúčaná