Obchodné riadenie

Ako vytvoriť katalóg produktov

Ako vytvoriť katalóg produktov

Video: Facebook reklama: Ako vytvoriť a nastaviť Facebook katalóg 2024, Smieť

Video: Facebook reklama: Ako vytvoriť a nastaviť Facebook katalóg 2024, Smieť
Anonim

Katalógy produktov sú vytvorené tak, aby si potenciálny kupujúci mohol ľahko vybrať produkt, ktorý sa mu páči, a buď si ho objednať, alebo prísť osobne. Existujú rôzne typy adresárov v závislosti od publika, na ktoré zacieľujete. Existujú však všeobecné pravidlá, podľa ktorých môžete ľahko vytvoriť katalóg produktov, ktoré chcete predať.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr nezabudnite, že hoci katalógy sú publikované vo veľkom počte, sú určené na dlhodobé používanie. Preto by sa mali tlačiť na lesklý papier, tlač by mala byť farebná a kryt by mal byť tvrdý. Prvá strana katalógu by mala obsahovať názov katalógu, dátum vydania, kategóriu produktu, ktorý obsahuje, a názov vašej spoločnosti.

2

Ak predávate výrobky, ktoré sú zamerané na jednotlivcov a právnické osoby, a umiestnite ich ako najúspornejšie riešenie, je vhodné zdôrazniť cenu produktu čo najjasnejšie a uviesť ich priamo pod fotografiou produktu. Ak pracujete s právnickými osobami tak, že im dodávate kancelárske potreby, majte na pamäti, že vo väčšine prípadov výrobky vyberajú zamestnanci, ktorí cenu nepoznajú, preto uveďte iba číslo článku a názov produktu s fotografiou.

3

Katalóg by sa mal usporiadať podľa kategórií. Obsah na nich musí byť uvedený v tlačenej aj elektronickej verzii. Ak chcete používateľa nasmerovať na nákup určitej jednotky tovaru, použite značky ako „Zákaznícka voľba“, „Najlepšia voľba“, „Najlepšia cena“, „Zľava“ a podobne. To vám umožní rýchlo sa zbaviť nadbytočného tovaru a vyvolať zvýšený záujem spotrebiteľov o konkrétnu značku.

vytvorte katalóg

Odporúčaná