obchodné

Ako vyrobiť pivovar

Ako vyrobiť pivovar

Video: Domáci pivovar 2024, Júl

Video: Domáci pivovar 2024, Júl
Anonim

Napriek veľkému sortimentu pivních výrobkov nie všetky spĺňajú požiadavky vášnivého milovníka tohto nápoja. Dobré „živé“ pivo poskytované na trhu a ešte menej. Nové nápady a nové objavy v tomto odbore preto nikdy zostanú neviditeľné. Čo je však potrebné urobiť na otvorenie vlastného pivovaru?

Image

Budete potrebovať

  • prístup na internet

  • telefón

  • finančné prostriedky na prenájom priestorov a zariadení

Návod na použitie

1

Nájdite ten správny priestor pre pivovar. Veľkosť požadovaných priestorov závisí od rozsahu plánovaného podniku. Je lepšie hľadať izbu v priemyselnej zóne mesta alebo dokonca mimo neho. Nezabudnite na hlavný obchodný vzorec: nižšie náklady - vyšší zisk.

2

Nájdite potrebné vybavenie. Rovnako ako v akomkoľvek inom priemysle, aj vo výrobe piva sa nemôžete obísť bez špecializovaného zariadenia, medzi ktoré patria fermentačné nádrže, odlučovače vody, teplomery, dezinfekčné prostriedky na čistenie nádob a mnoho ďalšieho. Takéto vybavenie je možné kúpiť alebo prenajať.

3

Nájdite spoľahlivých dodávateľov. Predpokladom pre výrobu piva sú samozrejme dobré prísady - sladový koncentrát, droždie, voda. Tu je lepšie nebyť chamtivý, pretože úspory v tejto fáze môžu byť nakoniec spálené - len málo ľudí nakupuje tovar nízkej kvality. Dokonca ani reklamná kampaň s vysokým rozpočtom nedokáže napraviť situáciu.

4

Založte si podnik v súlade s požiadavkami právnych predpisov Ruskej federácie.Nanešťastie, v modernom svete byrokracie budú musieť obísť hromadu dokladov a dokumentov, aby formalizovali svoje podnikanie, dostali spotrebnú daň a osvedčenie pre výsledný produkt, a nezabudnite tiež informovať daňový úrad o svojich príjmoch.

5

Vytvorte skúšobnú dávku produktov. Zdá sa, že je všetko pripravené. Je čas začať s výrobou a ochutnať výsledný produkt. Môžete prilákať priateľov, známych na test, dokonca pozvať zástupcov médií.

6

Nájdite prvých kupcov piva. Každý pije pivo všade, takže prvou vecou je obísť bary, reštaurácie, krčmy, obchody, pivní stánky. Ak chcete klienta zaujať o jeho produkt, musíte ho urobiť kvalitným, exkluzívnym a vychádzať z potrieb moderného trhu.

Venujte pozornosť

Dobrá kvalita zaručuje spokojných zákazníkov, ako aj dobrý a predovšetkým stály zisk!

Užitočné rady

Vytvorenie pivovaru nie je ľahké, ale opodstatnené. Po prijatí stálych zákazníkov a získaní mena môžete experimentovať a vyrábať nové odrody a chute piva.

Odporúčaná