nepopulárne

Ako zostaviť obchodný nákladný plán

Ako zostaviť obchodný nákladný plán

Video: Čo urobí SpaceX, keď sa dostane na Mars? 2024, Júl

Video: Čo urobí SpaceX, keď sa dostane na Mars? 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti je lodná doprava pomerne výnosným typom podnikania, hoci sa pred pár rokmi považovala za nekompromisnú. Úspech tohto podnikania závisí predovšetkým od dobre navrhnutého podnikateľského plánu, ktorý by mal zohľadniť všetky nuansy otvoreného podnikania.

Image

Návod na použitie

1

Na začiatok si pomyslite, v ktorej oblasti bude vaša spoločnosť pôsobiť. Existujú spoločnosti zaoberajúce sa nákladnou dopravou iba vo svojom regióne, niektoré dodávajú tovar do celej krajiny a iné - a do zahraničia. Na základe toho si vytvorte obchodný plán. Čím viac územia pokrývate a čím väčšia bude vaša flotila, tým väčší zisk získate. Nezabudnite však na konkurentov. Ak sa v blízkosti nachádza spoločnosť zaoberajúca sa medzinárodnou dopravou, bude výhodnejšie poskytovať služby iba vo vašom regióne.

2

Vytvorte zákaznícku základňu, popíšte v obchodnom pláne spotrebiteľa vašich služieb. Čím viac podnikov, firiem a spoločností vo vašom regióne potrebuje prepravu tovaru, tým je pre vás výhodnejšie. Vytvorte reklamnú kampaň s cieľom propagovať služby na trhu, vyhlasovať sa, umiestňovať reklamu v médiách, používať letáky, uverejňovať reklamy. Nezabudnite, že zákazníkmi sa môžu stať nielen podniky a organizácie, ale aj občania, ktorí môžu potrebovať dodať nábytok.

3

Nezabudnite vziať do úvahy všetky náklady v obchodnom pláne. Závisia od rozsahu vášho projektu. Môžete prekonať s malými investíciami a získať nie príliš vysoké, ale stabilné zisky. Stačí si najať pár vodičov s vlastnou dopravou, pracujúcich na percente z predaja služieb, dispečera, aby urobili reklamu. Dispečerovi môže byť pridelená zodpovednosť za prilákanie zákazníkov. Potrebujete len vedieť, aký druh nákladu sa môže prepravovať pri preprave, ktorú máte k dispozícii, a trochu porozumieť zmluvám.

4

Ak plánujete vytvoriť serióznejší projekt, nezabudnite, že bude vyžadovať veľa investícií. Zohľadniť v obchodnom pláne zoznam služieb (preprava, špedícia, nakladanie a vykladanie tovaru, balenie), ich náklady, preskúmanie trhu nákladnej dopravy, pokryté územie, potenciálnych zákazníkov.

5

Pokiaľ ide o príjmy, potom sa priemerné ceny pre Rusko: 1 km cesty - 20 rubľov., Preprava tovaru pre obyvateľstvo sa meria v hodinách: asi 600 rubľov za hodinu. Za príplatok poskytujeme služby nakladačov, bezpečnostných strážcov, špeditérov. Ak máte reklamy na internete, v televízii, v tlači, budete mať zákazníkov každý deň. Zarobíte najmenej 30 - 40 tisíc za mesiac v nákladnej doprave, a to je iba prvýkrát.

Venujte pozornosť

Finančný plán obchodného prepravného plánu. Počas dlhého obdobia našej práce v oblasti finančného poradenstva, a najmä pri vypracovaní plánu plánov, sme sa pokúsili optimalizovať najobľúbenejšie rozloženia a pokyny pre vypracovanie plánov, čo môže skrátiť čas strávený vývojom projektov.

Užitočné rady

Obchodný nákladný plán. Podrobnejší popis relevantných podnikateľských nápadov od ľudí, ktorí nemajú skutočné skúsenosti v tejto oblasti. • vytvorenie spoločnosti s vlastnou flotilou nákladných automobilov; • špecializácia hlavne na medzimestskú prepravu veľkého tovaru; • spoločnosť bude vykonávať prepravu na akejkoľvek trase; Hlavné charakteristiky projektu

Súvisiaci článok

Je výhodné zapojiť sa do nákladnej dopravy?

podnikateľský plán pre nákladnú dopravu

Odporúčaná