obchodné

Ako vytvoriť realitnú agentúru

Ako vytvoriť realitnú agentúru

Video: DOMREALIT 2024, Júl

Video: DOMREALIT 2024, Júl
Anonim

Realitná kancelária poskytuje pomoc pri predaji, kúpe, prenájme akýchkoľvek priestorov. Okrem toho si odborníci môžu zvoliť jednotlivé transakčné možnosti, pomôcť s vypracovaním zoznamu dokumentov a pôsobiť ako sprostredkovateľ pri prevode finančných prostriedkov z predajcu na kupujúceho alebo naopak. Podobnú spoločnosť si môžete otvoriť sami.

Image

Návod na použitie

1

Zhromažďujte všetky dokumenty, ktoré budete potrebovať, aby ste sa zaregistrovali ako samostatný podnikateľ. Zoznam si môžete pozrieť na stánku v daňovom úrade alebo na jeho oficiálnej webovej stránke na internete. Budete potrebovať kópiu pasu, DIČ, poistnej zmluvy, písomnú žiadosť adresovanú vedúcemu JZ so žiadosťou o získanie štatútu samostatného podnikateľa. Okrem toho musíte zaplatiť poplatok a poskytnúť kópiu bankového potvrdenia. Potom musíte prísť so značkou budúceho podniku, vypracovať registráciu a získať certifikát, v ktorom sa zaregistrujú druhy činností a jednotlivé číslo dokumentu.

2

Keď dostanete osvedčenie o práve vykonávať IP, začnite hľadať vhodné miesto na prácu. Budete potrebovať byt na prízemí bytového domu alebo samostatné nebytové priestory, prenajaté byty atď. Je dôležité, aby plocha bola viac ako 20 m2. Venujte pozornosť tomu, či sa všetka komunikácia uskutočnila v priestoroch, či už bolo zavedené včasné plnenie zmlúv so SES, hasičskou službou atď.

3

Kontaktujte médiá pomocou reklamy na hľadanie zamestnania. Prijmite ľudí s právnickým vzdelaním. Môžete si najať tých, ktorí ešte študujú alebo majú stredné odborné vzdelanie. Budete tiež potrebovať účtovníka a správcu. Spýtajte sa svojich priateľov a príbuzných, možno niekoho môžu odporučiť. Najprv sa môžete obmedziť na zamestnancov s počtom 3-4 osôb a neskôr ich rozšíriť.

4

Získajte počítače, tlačiarne, skenery, stoly a stoličky pre pracovníkov. Nakreslite telefónnu linku, nastavte internet. Budete potrebovať police a skrinky na umiestnenie vecí pre návštevníkov, pohodlné stoličky na čakanie, nábytok na rokovania. Nezabudnite na kancelárske potreby. Spravte kanceláriu čo najpohodlnejšou a najatraktívnejšou. Pri vchode nastavte znamenie so zoznamom služieb.

5

Inzerujte v novinách inzerát o otvorení realitnej kancelárie, uveďte telefónne čísla, e-mailové adresy, adresy a zoznam poskytovaných služieb. Doplňte titulnú reklamu tematickým obrázkom.

6

Začnite zbierať základňu, môžete prilákať potenciálnych zákazníkov prostredníctvom reklám, známych, návštevníkov daňového úradu a registračnej komory. Tam si môžete zavesiť malé výtlačky, ktoré ich požiadajú, aby sa obrátili na agentúru alebo jednoducho priniesli vizitky a požiadali zamestnancov, aby rozdávali ľuďom. Uveďte svoje telefónne číslo a kontaktnú osobu.

7

Zaznamenajte si všetky výdavky a príjmy, pripravte správy o čase a rozdeľujte mzdy zamestnancom, môžete ich stanoviť v pevnej výške alebo vo forme mzdy a percenta činnosti. S každou realitnou kanceláriou vypracovať samostatnú pracovnú zmluvu, napísať trvanie činnosti, výšku platby za služby a dátum vyhotovenia dokladu. Je vhodné vytvoriť pečiatku s názvom vašej agentúry.

8

Keď je personál pripravený na prácu a všetky dokumenty sú pripravené, môžete si otvoriť agentúru. Oznamte obyvateľstvo vopred, umiestnite reklamy, inzerujte v televízii, ozdobte vchod a príďte s komiksovými cenami a darčekmi pre všetkých. Vytvoríte tak špeciálnu náladu, ktorá v budúcnosti prispeje k prilákaniu klientov do vašej realitnej kancelárie.

Odporúčaná