Druhy činností

Ako vytvoriť sieť predajcov

Ako vytvoriť sieť predajcov

Video: How does Annie Sloan Support Local? The Stockist Network 2024, Júl

Video: How does Annie Sloan Support Local? The Stockist Network 2024, Júl
Anonim

Veľkoobchodný predaj vo veľkom rozsahu závisí od správneho vybudovania siete úspešných predajcov. Kto v súčasnosti pomáha výrobcom dosiahnuť tento cieľ? Oficiálni predajcovia alebo jednoduchšie predajcovia maloobchodného tovaru, ktorí ich predávajú v mene výrobcu. Čo je potrebné na vytvorenie siete predajcov?

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa pre zoznam regiónov. Pri výbere konkrétnych regiónov by sa mala v prvom rade riadiť stabilita dopytu po určitých skupinách tovaru. A samozrejme ich geografická poloha, t. odľahlosť z jedného miesta predaja a blízkosť k iným. Interakcia predajcu s podnikmi, vykonávaná v najkratšom možnom čase a pohotový popredajný servis - to sú asi hlavné výhody pri optimálnom výbere regiónov.

2

Nájdite odpoveď na otázku: koľko plánuje predajca kúpiť? Tu stojí za zváženie kapacita vybraného regiónu, ako aj existujúca trhová kvóta, to znamená možný počet nákupov tovaru.

3

Identifikujte svojho predajcu. Táto položka bude obzvlášť dôležitá v procese podpisovania dohody medzi klientom a predajcom. Úroveň aktívneho predaja v každom konkrétnom regióne do značnej miery určuje smer, ktorým sa podnik bude ďalej rozvíjať.

4

Zhromaždite všetky potrebné informácie o konkurentoch. Ak zatiaľ niet žiadnych viditeľných konkurentov, poskytnite predajcovi predkupné právo na predaj tovaru. Poznámka: Spoločnosť nestráca možnosť paralelných dojednaní s inými predajcami.

5

Preskúmajte situáciu prevládajúcu v tomto okamihu na trhu. Podobná položka je zvyčajne už zahrnutá v balíku dohôd medzi spoločnosťou a predajcom. Zmluva by mala obsahovať aj ustanovenia o zvýšení obratu spoločnosti, ktoré závisia od predajcu. Je nevyhnutné, aby k formuláru zmluvy bol pripojený formulár hlásenia obchodníka venovaný analýze trhových podmienok a najúplnejšiemu opisu tovaru. Tento súbor služieb sa však môže líšiť v závislosti od skúseností predajcu a záujmu zákazníka.

Odporúčaná