obchodné

Ako vytvoriť servisné stredisko

Ako vytvoriť servisné stredisko

Video: Vytvorte riadiace centrum - 7. týždeň - Objím svoj domov 2024, Júl

Video: Vytvorte riadiace centrum - 7. týždeň - Objím svoj domov 2024, Júl
Anonim

Mnoho spoločností a jednotlivcov investuje ďalšie prostriedky do servisných stredísk, ktoré zákazníkom pomáhajú riešiť rôzne problémy a problémy telefonicky a prostredníctvom internetu. Vlastné servisné stredisko sa môže stať veľmi výnosným podnikom.

Image

Návod na použitie

1

Zvážte podobnosti a rozdiely medzi hlavnými typmi servisných stredísk (domácnosť, outsourcing, podnikové služby). Rozhodnite sa, ktorý z nich najlepšie vyhovuje potrebám vašej spoločnosti. Vytvorte podnikateľský plán. Popíšte vaše obchodné ciele, finančné potreby, logistiku a personálne zabezpečenie.

2

Definujte stratégiu svojej spoločnosti a metódy, ktoré budete používať na meranie výkonnosti, služieb zákazníkom a spokojnosti zákazníkov. Dohodnite sa s treťou stranou na poskytovaní služieb na kontrolu týchto aspektov vašej spoločnosti. Pomôže to poskytnúť dlhodobé výhody.

3

Získajte potrebný kapitál na začatie podnikania. Zamyslite sa nad celým svojím rozpočtom vopred. Ak nemôžete poskytnúť finančné prostriedky z vlastného vrecka, kontaktujte banky a agentúry sponzorované vládou a požiadajte ich o pôžičku. Kapitál môžete získať aj z bližších zdrojov, napríklad od príbuzných alebo priateľov.

4

Získajte potrebné licencie a povolenia. Zistite, kam potrebujete ísť do svojho bydliska. Postup registrácie sa často vykonáva prostredníctvom internetu.

5

Vyberte si vhodné miesto. Nákup a inštalácia kancelárskej techniky. Nastavte zabezpečený prístup na internet a telefón. Ak potrebujete pomoc s nastavením zariadenia, obráťte sa na svojich súkromných dodávateľov.

6

Začnite vyhľadávať zákazníkov. Existuje niekoľko osvedčených spôsobov, ako prilákať nových zákazníkov do tohto podnikania. Jedným z nich je rozvoj vzťahov s ľuďmi na vedúcich pozíciách. Mnoho miest organizuje špeciálne akcie organizované miestnymi obchodnými komorami. Tu nájdete svoje budúce publikum.

Odporúčaná