Druhy činností

Ako vytvoriť help desk

Ako vytvoriť help desk

Video: Create a SharePoint Helpdesk List 2024, Júl

Video: Create a SharePoint Helpdesk List 2024, Júl
Anonim

Pomocné služby sú čoraz obľúbenejšie. Toto je ziskové a výnosné podnikanie s minimálnymi investíciami. Malé call centrum je možné usporiadať aj v byte.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - telefónna linka;

  • platiť telefónne číslo

  • - telefón a slúchadlá s mikrofónom;

  • -základné telefónne čísla;

  • počítač s prístupom na internet.

Návod na použitie

1

Na otvorenie technickej podpory budete potrebovať telefónnu linku, telefón priamo a náhlavnú súpravu. Zaregistrujte krátke telefónne číslo, ale ak to nie je možné, môžete opustiť pevnú linku.

2

Prenajmite si kanceláriu alebo si vytvorte si vlastný byt na pracovisku. Ak potrebujete uložiť číslo mesta, získajte druhý riadok a zaregistrujte na ňom už krátke číslo. Registrácia plateného krátkeho čísla sa vykonáva prostredníctvom mestskej telefónnej služby. To môže byť problematické. Nakoniec, súkromná informačná služba sa môže stať serióznym konkurentom platenej informačnej telefonickej služby mesta.

3

Vytvorte si vlastnú databázu telefónnych čísel. Usporiadajte telefónnu základňu, aby ste ju mohli ľahko navigovať. Pre lepšie rozdelenie do odvetví: medicína, samospráva, vzdelávanie, zábavné centrá atď. Ak chcete zostaviť takúto databázu, použite adresár telefónnych čísel, môžete tiež vyhľadávať hotové telefónne základne na webe.

4

Začnite s reklamnou kampaňou, inzerujte v miestnej tlači a v miestnej televízii. Nezabudnite nalepiť letáky na vývesky miest v každej oblasti. Ak máte mestský internetový portál, nechajte tam informácie o otvorení sprostredkovacej služby. Text by mal byť krátky a chytľavý. V televízii a rádiu si objednajte krátke, ale najviac poučné videá, vďaka ktorým je telefón ľahko zapamätateľný. Upozorňujeme, že reklama by mala byť ľahko zapamätateľná a nenápadná.

5

Sledujte prichádzajúce hovory každý deň. A vypočítajte mieru preťaženia linky, čo vám neskôr poskytne príležitosť pochopiť, či sú potrební najatí pracovníci a predĺženie linky.

Venujte pozornosť

Potenciálni zákazníci by si mali ľahko zapamätať vaše telefónne číslo, takže by malo byť také krátke a ľahko zapamätateľné.

Užitočné rady

Zašlite reklamu do tlače tak, aby vaše telefónne číslo malo pol riadku a nápis „Nová pomoc!“ Je uvedený v najväčšom možnom písmene na spodnej časti, takéto oznámenie bude určite zaujímať a prečítať, hneď dole malým písmom označte zoznam vašich služieb.

Odporúčaná