obchodné

Ako vytvoriť svadobný salón

Ako vytvoriť svadobný salón

Video: SVADBA! SKÚŠANIE SVADOBNÝCH ŠIAT, UKÁŽKY, PRÍPRAVA, VLASY, MAKEUP, TOPÁNKY...SLEDUJTE AŽ DO KONCA 👰 2024, Júl

Video: SVADBA! SKÚŠANIE SVADOBNÝCH ŠIAT, UKÁŽKY, PRÍPRAVA, VLASY, MAKEUP, TOPÁNKY...SLEDUJTE AŽ DO KONCA 👰 2024, Júl
Anonim

Vlastný svadobný salón môže byť veľmi ziskový, ak je podnik organizovaný od samého začiatku. V tomto odbore nie sú žiadne maličkosti. Umiestnenie obchodu, šírka jeho sortimentu, konkurenčné ceny a pozorný personál môžu váš salón navštíviť a populárny.

Image

Budete potrebovať

  • - štatút samostatného podnikateľa;

  • - vhodnú miestnosť;

  • - znamenie;

  • - obchodné vybavenie;

  • - širokú škálu tovaru;

  • - personál;

  • - reklamné tlačoviny.

Návod na použitie

1

Začnite s podrobným obchodným plánom. Nestrácajte čas na dôkladnú prezentáciu všetkých svojich nápadov. Zamyslite sa nad celým radom budúcich služieb, stanovovaním cien, vypočítaním výšky počiatočných investícií. Na implementáciu plánu sa neponáhľajte - možno budete musieť urobiť úpravy. Nezabudnite navštíviť salóny konkurentov a zvážiť všetky chyby a prepočty svojich tvorcov.

2

Poďte s názvom svojho salónu. Vyhnite sa klišé, ťažko prekladať mená do cudzích jazykov. Humor je tiež nevhodný - je zvykom brať svadby vážne. Váš salón potrebuje priestranné, nezabudnuteľné a krásne znejúce meno.

3

Vyhľadajte vhodnú izbu. Svadobný salón je možné otvoriť v obchodnom centre alebo si môžete vytvoriť obchod s malými uličkami so samostatným vchodom a upútavkou na pozornosť. Namierte na centrum mesta a rušné autobusové linky. Svadobné šaty a doplnky nie sú klasifikované ako pulzný tovar. Ak správne organizujete reklamu a bonusový systém, budúci zákazníci vás nájdu na periférii v hĺbke priestoru na spanie.

4

Usporiadajte malé parkovisko neďaleko salónu - budúci zákazníci, ktorí prídu do vlastných áut, to ocenia. Ozdobte priestor pri vchode - rozbite kvetinové záhony, položte trávnik, nainštalujte mini fontánu alebo sochu.

5

Vykonajte opravu miestnosti. Jeho konštrukcia závisí od koncepcie kabíny. Vyskúšajte vintage štýl, estetiku budoáru alebo ultramoderný minimalizmus. Vybavte vhodne vybavené izby - mali by byť dostatočne priestranné a vybavené zrkadlami plnej dĺžky. Šaty zaveste na konzoly pozdĺž stien a doplnky a ďalšie drobnosti umiestnite na otvorené police a zasklené okná.

6

Postarajte sa o sortiment. Je žiaduce, aby váš salón mal určité „zvýraznenie“, ktoré ho porovnáva s konkurenciou. Napríklad môžete ponúknuť poradie šiat podľa katalógov, šiat od známych svadobných návrhárov, súprav doplnkov, navrhnutých v rovnakom štýle. Spolu s družičkami si môžete kúpiť kolekciu toaletných vecí pre priateľky, svokra a svokry. Dohodnite sa s dodávateľmi na čiastkových dodávkach na predaj - ušetríte tým pracovný kapitál.

7

Nájom zamestnancov. Na prácu v kabíne stačia dve predajkyne za smenu. Dievčatá najčastejšie pracujú vo svadobných salónoch. Ale niekedy sa budú nevesty cítiť pohodlnejšie so staršími ženami. Dáma v elegantnom veku môže byť veľkou skúsenou predavačkou - ak je to možné, nezabudnite zvážiť takýchto kandidátov.

8

Zvážte reklamnú propagáciu a bonusový program. Vašou úlohou je informovať čo najviac potenciálnych novomanželov. Zúčastnite sa na špecializovaných výstavách svadobných služieb, distribuujte vizitky salónu. Vytlačte informačné brožúry a distribuujte ich na univerzity.

9

Nezabudnite na možnosti internetu. Vytvorte si svoj vlastný web s krásnymi profesionálnymi fotografiami, zúčastnite sa diskusií na tematických fórach a vystupujte ako odborník v miestnom ženskom časopise. Všetky tieto udalosti výrazne zvýšia uznanie vášho salónu a odlíšia ho od mnohých konkurentov.

Odporúčaná