obchodné

Ako si vytvoriť vlastnú značku oblečenia

Ako si vytvoriť vlastnú značku oblečenia

Video: Vlastná značka oblečenia ● BERLIN TRIP ║ Fashion Week 2024, Júl

Video: Vlastná značka oblečenia ● BERLIN TRIP ║ Fashion Week 2024, Júl
Anonim

Trh s odevmi je dnes preceňovaný, ale paradoxne je veľmi ťažké nájsť kvalitné a zaujímavé veci priemernej cenovej kategórie. Masový a spotrebný tovar - to sú hlavné charakteristiky hlavných značiek. Vytvorenie vlastnej značky môže byť zložitý, ale vzrušujúci obchodný projekt.

Image

Budete potrebovať

  • - náčrtky;

  • - počiatočný kapitál;

  • - tkaniny;

  • - výroba;

  • - dizajnérske služby.

Návod na použitie

1

Zapojte sa do podrobného prieskumu trhu a paralelného formovania konceptu vašej značky. Musíte jasne pochopiť, čo a pre koho sa chystáte robiť. Nájdite charakteristické znaky svojej budúcej značky, ktoré ju odlišujú od tých, ktoré sú dostupné na trhu. Pamätajte, že je dnes veľmi ťažké prekvapiť zákazníka, a čím bude vaša stratégia premyslená a integrálnejšia, tým bude celý projekt úspešnejší.

2

Vytvorte náčrty pre svoju budúcu kolekciu. Pokúste sa spojiť svoje tvorivé fantázie s praktickosťou. Časť zbierky je najlepšie ponechať v náčrtoch, ak dospejete k záveru, že v skutočnom živote nebudú takéto veci pre väčšinu zákazníkov prijateľné.

3

Návrhár je v prvom rade zodpovedný za technickú časť výroby zbierky. Tento špecialista vytvára vzory na šitie, určuje množstvo a optimálnu spotrebu tkaniva. Kvalita rezu a mnoho ďalších odtieňov výroby, ktoré nakoniec vytvárajú obraz celej zbierky, závisí od práce tejto osoby.

4

Rozhodnite sa, kam sa bude šiť vaša zbierka oblečenia. Ako viete, Rusko nie je ani zďaleka najlacnejšia výroba. Máte však možnosť nájsť lacnú továreň v malom meste, ktorá vám môže poskytnúť slušnú kvalitu a dodacie lehoty za prijateľnú cenu. Pred začiatkom návrhu zbierky sa musí nájsť miesto výroby.

5

Spolu s dizajnom môžete začať nakupovať látky a doplnky. Dnes sú ázijské a východoeurópske krajiny vedúce vo výrobe zaujímavých a lacných tkanín. Výrobcov nájdete na internete alebo na rôznych výstavách. Pamätajte, že výroba bude nejaký čas trvať, takže objednávka musí byť vykonaná vopred.

6

Zamyslite sa nad stratégiou propagácie svojej značky. Viac ako polovica úspechu závisí od kompetentnej propagácie. Ak to váš rozpočet umožňuje, obráťte sa na odborníka. Pokúste sa nájsť rovnováhu medzi investíciami do marketingu a plánovaným ziskom.

Užitočné rady

Na propagáciu značky použite maximum bezplatných funkcií. Ak bude vaša značka skutočne zaujímavá, o nej bude písať veľa publikácií. Nezabudnite na internet, najmä na populárne blogy o móde.

ako zaregistrovať svoju značku

Odporúčaná