management

Ako si vytvoriť svoj vlastný klub

Ako si vytvoriť svoj vlastný klub

Video: Viktor Štefanák - Ako úspešne rozbehnúť vlastný biznis 2024, Júl

Video: Viktor Štefanák - Ako úspešne rozbehnúť vlastný biznis 2024, Júl
Anonim

Vytvorenie vlastného klubu nie je také ľahké, na rozdiel od stereotypov. Možno existuje v zábavnej činnosti prvok zábavy, ale napriek tomu, rovnako ako v prípade iných firiem, si takýto projekt vyžaduje dlhodobé plánovanie a vykonávanie mnohých povinných operácií. Ak vynecháte aspoň jeden z dôležitých krokov, riskujete stratu svojho klubu.

Image

Budete potrebovať

  • Podnikateľský plán

  • izba

  • Návrhár interiérov

  • architekt

  • Svetelný špecialista

  • investície

Návod na použitie

1

Ak chcete vytvoriť svoj klub, začnite výberom miesta, napísaním koncepcie projektu a nájdením financií. Môžete si požičať peniaze od príbuzných a priateľov alebo získať pôžičku od banky. Ak sa nájde miesto pre klub a je to geograficky výhodné a bude zrejmé, na koho je klub zameraný, či už bude dopyt, bude ľahšie získať peniaze.

2

Keď dostanete peniaze, začnite skúmať okolie vášho budúceho klubu. Zistite, čo ľudia žijú v okolí - pretože je to solídna súčasť vašich potenciálnych budúcich zákazníkov. Čím viac sa dozviete, tým lepšie - zistíte ich priemerný vek, to, čo sa im páči a čo sa im nepáči, akú hudbu majú radi, aký druh oblečenia nosia, aké jedlo jedia atď. V súlade s prijatými informáciami budete musieť premyslieť názov a vzhľad klubu.

3

Pokúste sa nájsť architektov a dizajnérov, ktorí vám pomôžu s dizajnom vášho klubu. Ideálne, ak máte takýchto priateľov. Dobrý a empatický dizajnér vám pomôže nielen vytvoriť štýlový interiér, ale tiež vám poradí, ako najlepšie zariadiť všetok nábytok a vybavenie. to pomôže ubytovať väčší počet návštevníkov s maximálnym možným komfortom.

4

Ak chcete vytvoriť klub, musíte sa tiež poradiť s majstrom v oblasti osvetlenia a elektriky. Pomôže zariadiť vaše osvetľovacie zariadenie a preinštalovať všetky káble, zásuvky atď., Aby bolo možné zariadiť nábytok navrhnutý projektantom.

5

Posledným a hlavným krokom k vytvoreniu klubu je získanie všetkých potrebných licencií a povolení, ako aj prijímanie zamestnancov. Informujte všetkých obyvateľov oblasti, v ktorej sa podnik otvoril. Potom môžete vziať prvých návštevníkov do svojho vlastného klubu.

Odporúčaná