obchodné

Ako vytvoriť torrent web s filmami a zarobiť na ňom peniaze

Obsah:

Ako vytvoriť torrent web s filmami a zarobiť na ňom peniaze

Video: 3 NAJLEPŠIE SPÔSOBY, ako zarobiť peniaze na YouTube 2024, Júl

Video: 3 NAJLEPŠIE SPÔSOBY, ako zarobiť peniaze na YouTube 2024, Júl
Anonim

Hlavnými komponentmi každého úspešného sledovača torrentov sú rozpoznateľné meno, dobrý hosting a dobrý motor. Okrem toho budete musieť propagovať web a pracovať s inzerentmi.

Image

doména

Musíte začať vytvárať lokalitu s torrentmi výberom sonorózneho názvu domény. Ak sa chystáte vytvoriť torrent tracker v RuNet, bude prirodzené používať doménu v zóne.RU, ktorej meno bude obsahovať slovo „torrent“. Po tejto ceste nasledovali takí slávni sledovatelia ako rutorrent, torrentino atď.

Názov domény môžete zaregistrovať u ktoréhokoľvek registrátora domény. Všetko, čo musíte urobiť, je zaregistrovať sa na príslušnom webe a doplniť zostatok. Spravidla je registrácia domény v zóne.RU na jeden rok približne 80 - 90 rubľov.

hosting

Druhým krokom bude výber hostingu. Väčšina ruských hostiteľov ponúka svojim zákazníkom rozpočtové plány v oblasti 200 - 300 rubľov mesačne na podporu viacerých lokalít naraz na rôznych doménach.

Svoju torrent stránku nahráte cez FTP. Prihlasovacie meno a heslo pre prístup na FTP musí poskytnúť hostiteľ. Po zaplatení za hostingové služby zvyčajne dostanete e-mail so všetkými potrebnými údajmi - podrobnosti o prístupe k FTP, podrobnosti o prístupe do administračného panela a údaje pre prístup k databázam MySQL.

slider

Srdcom každého torrentového sledovača je v skutočnosti samotný motor. Na internete nájdete mnoho platených a bezplatných motorov pre sledovače. Jeden z najpopulárnejších na dlhú dobu zostáva motor zvaný TorrentPier. Je to bezplatný engine na sledovanie torrentov s otvoreným zdrojovým kódom založený na fóre phpBB2. Je napísaný v PHP a používa databázu MySQL. Externe sa weby vytvorené na TorrentPier veľmi podobajú portálu rutracker, ktorý je populárny v Rusku.

Torrent vývoj webových stránok

Hlavnou úlohou majiteľa sledovača je zabezpečiť prílev nových návštevníkov, ktorí budú odovzdávať torrent a podporovať život fóra. Na tento účel by stránka už mala uverejniť veľa populárnych filmov, hudobných videí atď. Svoju stránku môžete propagovať pomocou veľkých sociálnych sietí a fór.

Odporúčaná