management

Ako staviť?

Ako staviť?

Video: Sedačky Phase v relácii Jak se staví sen_Anička_TV PRIMA_Diel č.8_1.4.2019 2024, Júl

Video: Sedačky Phase v relácii Jak se staví sen_Anička_TV PRIMA_Diel č.8_1.4.2019 2024, Júl
Anonim

Predtým, ako stávkujete na výsledok športovej udalosti v stávkovej kancelárii, neubližuje vám predstava, aké informácie potrebujete. V opačnom prípade sa riziko stávok na nesprávneho účastníka môže mnohokrát zvýšiť.

Image

Budete potrebovať

Štatistika, zručnosti v oblasti analýzy štatistík

Návod na použitie

1

Jeden typ stávky na futbal je stávkovanie na presný počet strelených gólov. Môžete staviť na jeden zápas a raz. Pokiaľ ide o druhú možnosť, bookmakeri ponúkajú tzv. Riadky („súčty“), za ktorými nasledujú hodnoty, z ktorých jednu si musíte vybrať.

2

Je vhodné sledovať zmeny v kurzoch a uzatvárať stávky na „celkom“ tesne pred začiatkom hry. Starostlivo si preštudujte predchádzajúce hry tímu. Aj tie jemnosti, ako je možné zranenie brankára a obrancov, chýbajúce predchádzajúce stretnutie jedného z útočníkov, môžu zmeniť.

3

Ak je hra agresívna vo všetkých ohľadoch a obidva tímy sú spokojné iba s víťazstvom, vaša stávka na veľkú verziu v „súčte“ bude zdôvodnená. Keďže tím zvyčajne hrá lepšie doma, venujte pozornosť skutočnosti, ktorú hru hrať - doma alebo doma. Tím, ktorý prehral v predchádzajúcej hre, pravdepodobne posilní obrannú taktiku.

4

Stávka na presný účet je stávka na výsledok zápasu bez trestu a iba v normálnom čase. Športoví analytici sa domnievajú, že skóre spravidla otvára domáci tím. Ak chcete uzatvárať stávky na presný účet, musíte skontrolovať, či sú názvy tímov správne umiestnené. Keďže záujem o takúto stávku je veľmi vysoký, bude škoda, ak prehráte kvôli banálnej nepresnosti. Inými slovami, ak si myslíte, že v zápase medzi tímami A a B, A vyhráva, potom by stávka mala mať formu 3: 1, a nie naopak.

5

V stávke na prvý gól je potrebné uhádnuť tím, ktorý otvoril účet. Niekedy je možné staviť na neprítomnosť gólov alebo dokonca na konkrétneho hráča, ktorý hodí loptu do protivníka. Tu musíte dôkladne preštudovať štatistiku a pravidlá stávok. Rôzne bookmakre môžu stanoviť odlišné pravidlá.

6

Odborníci často neodporúčajú staviť na dôveryhodného hráča, ale na obrancu, ktorý má pokutové kopy a nebezpečné kopy. Ide o to, že koeficient pri stávkach na zjavne vedúceho hráča bude nízky a riziková stávka na obrancu môže byť oveľa výnosnejšia, ak je výsledok priaznivý.

7

Stávky na posledný gól predpokladajú, že uhádnete posledného hráča, ktorý sa v zápase odlišoval. Niektorí stávkujúci v tých prípadoch, keď hráč, na ktorého je stávka podaná, nevstúpil na hraciu plochu, stávku vrátia v plnej výške. Štatistiky hovoria, že prevažná väčšina gólov je strelená pred koncom zápasu.

8

Existujú aj stávky na žlté a červené karty. Pred podaním stávky si dôkladne preštudujte štatistiku porušení tímov, ktoré sa zúčastňujú na hre. Niektorí stávkujúci akceptujú stávky na počet trestov a rohových kopov, na prvú červenú kartu a niektoré ďalšie udalosti, ktoré sa vyskytnú v hre.

Stávkové kancelárie. Stávky na futbal. Ako staviť a vyhrávať

Odporúčaná