Obchodné riadenie

Ako vyzdobiť výlohu

Ako vyzdobiť výlohu

Video: Jana Melas Pullmannová: Ako vyzdobiť kvetináče 2024, Júl

Video: Jana Melas Pullmannová: Ako vyzdobiť kvetináče 2024, Júl
Anonim

Život a činnosť tohto obchodu závisí od toho, čo človek v obchode vidí. Preto je potrebné venovať osobitnú pozornosť okennému obkladu vývodu. Odborníci sa ubezpečujú, že hlavnou vecou je dodržiavať zlaté pravidlo: interiér sa musí zhodovať s vonkajším povrchom. Okrem toho je však potrebné dodržiavať aj iné princípy úpravy okien.

Image

Budete potrebovať

  • - tkaniny;

  • krmivá pre;

  • -dekoratsii;

  • - bábiky;

  • - animované obrazovky

Návod na použitie

1

Keď navrhujete „tvár“ svojho obchodu, môžete použiť akýkoľvek pozemok. To je v tomto prípade nesústredenie na výrobky, ktoré sa nachádzajú vo vašom butiku, ale na konkrétnu, dobre navrhnutú scénu. Môže to byť ako nejaká skladba, ktorá bude spojená so sortimentom vášho obchodu iba analogicky alebo významom. Do okna môžete umiestniť veľké pohyblivé bábiky, ktoré budú hrať určité akcie. Takáto „živá“ a mimoriadna reklama priláka do vášho obchodu pomerne veľké množstvo ľudí.

2

Možnosť prezentácie produktu je vhodná, ak máte v novej importovanej kolekcii super exkluzívne položky. V takom prípade starostlivo zvážte, ako ich usporiadate, aby ste im ukázali ešte výhodnejšiu stránku. Hlavným pravidlom je nepokoje v kreativite. Nič nie je zakázané. Čím originálnejšie bude vaše rozloženie, tým výraznejšie a originálnejšie bude fitrina.

3

Na dekoráciu vitríny použite kombináciu svetla a tieňa. Pomôže vám to hrať na fantázii zákazníkov. Na dosiahnutie efektu hladkých prechodov z farby na tieň budete potrebovať špeciálne LED svetlá. Musia byť nakonfigurované určitým spôsobom tak, aby z iného uhla pohľadu pôsobili odlišne. Odborníci tvrdia, že je nepravdepodobné, že by taký výkladný prípad prešiel.

4

Ozdobte vitrínu vytvoreným dodatočným objemom. Pomôžu vám s tým textílie, stuhy, prvky náplasti atď. Záblesky a špeciálne premyslené osvetlenie urobia z vášho výkladu veľmi originálny. A ak k tomu pridáte aj nejaké dekorácie, ktoré budú zodpovedať špecializácii vašej predajne, nezostanete ľahostajní.

5

Ozdobte vitrínu umiestnením obrazovky do nej. Spustite animáciu a nebude koniec pre tých, ktorí chcú navštíviť váš obchod.

6

Tiež obojstranne výhodnou alternatívou by bol obklad okna. Ideálne pre každú dovolenku. Napríklad pred novým rokom sú vhodné špeciálne doplnky. 8. marca vyžaduje veľa farieb na obväz okna. Na deň svätého Valentína použite srdce, ružové, biele a červené balóny. Z rovnakého princípu sa vyberie dekorácia pre všetky ostatné tematické dni.

7

Prilákajte najlepších odborníkov na obliekanie okien - umelcov, animátorov a experimentálnych dizajnérov. Venujte osobitnú pozornosť materiálom, ktoré chcete použiť. V niektorých prípadoch by to mali byť svetlé, dúhové látky. Naopak, v niektorých prípadoch to budú stíšené tlmené tóny. Takéto farby budú vyzerať obzvlášť ideálne pri zdobení vitríny svetlom a tieňom.

Užitočné rady

Pokúste sa robiť všetko so štýlom. Hlavné pravidlo - nepreháňajte to. Pred zdobením samozrejme nezabudnite dôkladne vyčistiť vitrínu. V opačnom prípade bude aj najjasnejšia a najviac premyslená dekorácia vyzerať vybledlá a matná.

Okenné obklady

Odporúčaná