Obchodné riadenie

Ako urýchliť proces

Ako urýchliť proces

Video: Mogr Meetup #2 - Ako Urychlit Urcite Procesy v After Effects 2024, Júl

Video: Mogr Meetup #2 - Ako Urychlit Urcite Procesy v After Effects 2024, Júl
Anonim

Zachovanie prevádzkového režimu a urýchlenie výrobného procesu je jednou z hlavných úloh riadenia konkrétneho podniku. Existuje veľa faktorov, ktoré môžu odradiť zamestnancov od vykonávania dôležitých úloh. Preto sa oplatí dodržiavať niekoľko jednoduchých princípov, aby sa zvýšila produktivita.

Image

Návod na použitie

1

Motivujte zamestnancov tým, že im umožní vybaviť pracovisko v súlade s ich osobnosťou. To môže zahŕňať čokoľvek: dekor, oblečenie, jemnú hudbu. V niektorých kanceláriách, kde budete počuť iba kliknutie na klávesnicu, nie je vždy možné vytvoriť pracovnú náladu.

2

Zlepšiť produktivitu spoločnosti poskytovaním zamestnancov novým úlohám, ktoré bude zaujímavé dokončiť. Nové projekty a úlohy pomôžu vašim partnerom na chvíľu prekonať rutinu, čím sa rozšíri ich rozsah zodpovednosti za prácu.

3

Poskytnite konštruktívnu kritiku tým, že pracovníkom poskytnete spätnú väzbu po dokončení úloh a projektov. Neukladajte osobitný dôraz na skutočnosť, že napríklad úroveň zamestnanca nie je vysoká. Vždy objasňujte tie aspekty vo svojej práci, ktoré sa stávajú kľúčovými, na ktorých treba ešte pracovať. Buďte vždy na pozitívnej vlne, aj keď práca vyžaduje vážne zmeny. To mnohokrát pomôže urýchliť pracovný proces zamestnancov v celej spoločnosti.

4

Dajte zamestnancom právo hlasovať počas stretnutí. Budú sa cítiť dôležití, pretože ak zistia, že významne prispievajú k vykonávanej práci. Ak si zamestnanci uvedomia, že sú súčasťou bežnej veci, ich záujem o prácu mnohokrát urýchli pracovný proces.

5

Umožnite pracovníkom osobný rast, rozšírenie zodpovedností a uznanie ich pracovného procesu. Všetky tieto faktory zásadne ovplyvnia zrýchlenie práce a zlepšenie kvality práce.

6

Odmeňte zamestnancov na základe práce, ktorú vykonali za určité obdobie. To znamená, že mzda bude priamo závisieť od vykonaných úloh a nie od hodín strávených v kancelárii. Bude to motivovať k zrýchleniu pracovného postupu ako nič iné.

Odporúčaná