ostatné

Ako nainštalovať pokladňu

Ako nainštalovať pokladňu

Video: Jak si Malou pokladnu nainstalovat do telefonu 2024, Júl

Video: Jak si Malou pokladnu nainstalovat do telefonu 2024, Júl
Anonim

Podnikanie vo väčšine prípadov zahŕňa priamy zákaznícky servis. Realizácia tovaru a služieb podnikateľom si vyžaduje použitie registračnej pokladnice. Každá pokladnica musí byť pred inštaláciou a použitím zaregistrovaná na daňovom úrade. Ak sa chcete zaregistrovať, predložte pokladňu registračnému orgánu a splňte celý rad požiadaviek.

Image

Budete potrebovať

  • - pokladňa;

  • - dokumentáciu k pokladnici.

Návod na použitie

1

Na vykonávanie činností potrebujete registračnú pokladňu. Pozrite si zákon o používaní registračných pokladníc v hotovostných zúčtovaniach, ktorý obsahuje úplný zoznam činností, ktoré si nevyžadujú používanie registračných pokladníc.

2

Získajte pokladňu, ktorá sa riadi funkciami, ktoré potrebujete. Pred nákupom sa uistite, že tento typ zariadenia je zahrnutý v štátnom registri a má bezpečnú kontrolnú pásku. Prítomnosť pásky je označená písmenom „K“ v názve bankomatu.

3

Kontaktujte daňový úrad, ktorý zaznamenáva vašu firmu. Nájdete tam zoznam dokumentov potrebných na registráciu pokladnice. Pripravte a predložte daňovému úradu balík dokumentov, ktorý obsahuje informácie o vašej spoločnosti a získaných pokladniach.

4

Koordinovať s daňovým úradom čas na takzvanú fiškalizáciu pokladne. Odborníkovi technického servisu bude trvať niekoľko dní, kým skontroluje a zapečatí registračnú pokladňu, vyplní údaje o kontrole a podnikne ďalšie kroky so zariadením za prítomnosti zamestnanca daňového úradu.

5

V určený deň príďte na daňový úrad a získajte doklad o registrácii pokladnice. Uistite sa, že je zariadenie zapísané v príslušnej registračnej pokladnici. Skontrolujte správnosť zaznamenania podrobností o zariadení na pokladničnom doklade, vrátane informácií o modeli zariadenia.

6

Po registrácii nainštalujte pokladňu na mieste, kde má slúžiť spotrebiteľom. Pripojte napájanie a voliteľné periférne zariadenia k zariadeniu. Môže to byť snímač čiarových kódov, elektronické váhy, ako aj zariadenie na čítanie elektronických kariet.

Odporúčaná