Obchodné riadenie

Ako zvýšiť predaj v reštaurácii

Ako zvýšiť predaj v reštaurácii

Video: 7 techník zo psychológie predaja 2024, Júl

Video: 7 techník zo psychológie predaja 2024, Júl
Anonim

Majitelia reštaurácií nechcú mať vo svojom zariadení ani jeden voľný stôl a na Nový rok, 8. marca a ďalšie významné sviatky by sa malo nahrávanie robiť vopred.

Image

Návod na použitie

1

Objednajte si presné modely jedál z ponuky a položte ich na okno. Pri prejazde do reštaurácie ľudia dostanú vizuálny signál, potom reflex bude fungovať. Ak osoba nejedla dlho, je pravdepodobné, že bude mať vo vašom zariadení občerstvenie.

2

Navrhnite systém zliav. Napríklad klient prichádza do reštaurácie a objednáva. Keď čašník predloží faktúru, klient zistí, že pri celkovej objednávke 30 000 rubľov získa 10% zľavu. Od tejto chvíle si klient uloží všetky kontroly reštaurácie, aby získal zľavu. Ak má zľavovú kartu, bude ju pravdepodobne používať pravidelne.

3

Poďte s „zápletkou“ inštitúcie. Ak máte mexickú reštauráciu, v nej nemôže znieť šansón alebo techno. Národná farba naznačuje národnú hudbu. Je žiaduce, aby sa hrala naživo, zatiaľ čo umelci by mali byť ako Mexičania: fúzy, sombrero, vhodné oblečenie. Ak sa pozriete na recenzie reštaurácií na internete, prečo nevyužiť skúsenosti kolegov z iných miest? Kľúčový bod: musíte sa kvalitatívne odlišovať od konkurencie.

4

Stimulujte nielen zákazníkov, ale aj zamestnancov. Poskytujte bonusy efektívnym zamestnancom, zabezpečte ďalšie dni odpočinku. Podľa výsledkov obdobia zorganizujte zábavné podujatia pre najlepších ľudí.

5

Vykonávať školenia predaja pre čašníkov, as komunikujú so zákazníkmi a ovplyvňujú výber.

6

Sledujte celkovú úroveň reštaurácie. Spolu so stimulmi zamestnancov zadajte pokuty: za chýbajúce špáradlá alebo obrúsky na stole, za „pokojný“ zákaznícky servis atď.

Riaditeľ reštaurácie

Odporúčaná